İzlenmeler aşağı inince final yaptırılan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman'da ortaya çıktı

Henüz çok genç bir yaşta olmasına rağmen kariyerinde hızlı yükselişe geçen Feyza Sevil Güngör, ekranların severek seyredilen yapımlarından biri olan Kuruluş Osman ailesine merhaba diyecek. 109 bölüm boyunca izleyenlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Savaşçı dizisi sayesinde oyunculuğa ilk adımını atan Feyza Sevil Güngör, Kuruluş Osman'a farklı bir renk katmaya geliyor.

İzlenmeler aşağı inince final yaptırılan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman'da ortaya çıktı
İzlenmeler aşağı inince final yaptırılan Fox TV dizisinde oynamıştı! Kuruluş Osman'da ortaya çıktı
GİRİŞ 08.12.2021 11:17 GÜNCELLEME 08.12.2021 11:17
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Limon film imzasıyla 9 Nisan 2017'de sektöre giriş yapıp 12 Haziran 2021 tarihinde ise yayın yolculuğunu noktalayan Savaşçı yapımında Tümgeneral Ahmet Kutalmış'ın kızı Ayça karakteriyle keşfedilen Feyza Sevil Güngör'den sevindirici haber geldi. Senaristliğini Süleyman Çobanoğlu'nun üstlendiği, yönetmenlik koltuğunda Eray Koçak'ın oturduğu 5 sezon boyunca yoğun geçen bir tempoda serüvenini sürdüren Savaşçı dizisinin sevilen oyuncusu Feyza Sevil Güngör, Kuruluş Osman hanesine ismini yazdırdı.

Kanal D dizisine tam iki oyuncu birden! Yargı'da transfer bombaları art arda patlatılmaya başlandıKanal D dizisine tam iki oyuncu birden! Yargı'da transfer bombaları art arda patlatılmaya başlandı

Mesleki anlamda ilk defa Savaşçı dizisiyle tecrübe kazandıktan sonra 11 Kasım 2021'de ekran macerasına atılan Misafir isimli dizide Buğra Gülsoy, Ozan Dolunay ve Hazal Kaya gibi başarılı isimlerle beraber kameralar karşısına geçen Feyza Sevil Güngör, şimdi de Kuruluş Osman'da ''Hera'' karakterini üstlenecek.

Suskunluğunu sonunda bozdu! Kurtlar Vadisi’nin başlaması isteniyordu: Beklenmedik açıklama geldiSuskunluğunu sonunda bozdu! Kurtlar Vadisi’nin başlaması isteniyordu: Beklenmedik açıklama geldi

Ada Sarıgün'ün yönetmenliği eşliğinde çekimleri yapılan, senaristliğinde Özge Aras Yiğit'in bulunduğu ve yapımcılığında ise Fatih Aksoy'un yer aldığı Misafir dizisiyle yıldızı parlayan Feyza Sevil Güngör'ün Kuruluş Osman'a gelişi hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Acun Ilıcalı’nın Exxen’inde gülmekten kırıp geçirmişti! Destan’la akıllarda kalıcı iz bırakacakAcun Ilıcalı’nın Exxen’inde gülmekten kırıp geçirmişti! Destan’la akıllarda kalıcı iz bırakacak

YORUMLAR 3
  • BALTACI 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendimizi böyle filmlerle avutuyoruz
    Cevapla
  • Hasan Günver 2 yıl önce Şikayet Et
    Bomba transfer bu mu yani
    Cevapla
  • Zonguldaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşkınlıktan araştırmaya, soruşturmaya başlayan seyircilerin telefonu ve internet Gece saat 02'ye kadar durmamış! Öğrenince de tamam oldu Osman imparatorluğu şimdi kurar demişler!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber