Bu transfere herkesin gözü kulağı çevrildi! Başbakan rolü ile hafızalara yerleşen isim Gönül Dağı'nda!

Bundan tam 16 yıl önce Arka Sokaklar dizisine ilk kez davet edilen ve 2013 tarihinde yayınlanan 7.sezonunda da kameralar karşısına geçen Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı'yla resmen anlaşma imzaladı. Yönetmenlik koltuğunda Celal Çimen'in oturduğu ve senaryosunu da İlkay Işık'ın kaleme aldığı, Kod Adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor isimli beyaz perde projesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatını oynayan Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı'yla gümbür gümbür geliyor.

Bu transfere herkesin gözü kulağı çevrildi! Başbakan rolü ile hafızalara yerleşen isim Gönül Dağı'nda!
Bu transfere herkesin gözü kulağı çevrildi! Başbakan rolü ile hafızalara yerleşen isim Gönül Dağı'nda!
GİRİŞ 26.12.2021 23:23 GÜNCELLEME 26.12.2021 23:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

13 Şubat 2015 tarihinde sinema salonlarında gösterime giren, ülkemizdeki hem siyasal hem de toplumsal süreçlerin ele alındığı Kod Adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor adlı film projesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı oynayan başarılı isim Mert Kurtoğlu, Gönül Dağı kadrosuna yerleştirildi. Kazım Albayrak ve Uğur Yalçınkaya ikilisinin yapımcılığında yer aldığı Fono Film imzasıyla sinema severlere unutulmayacak dakikalar yaşatan Kod Adı K.O.Z: Maskeler Düşüyor'daki performansıyla tam not alan Cem Kurtuoğlu, Gönül Dağı'nda Yalçın karakterini üstlenmeye hazırlanıyor.

12 bölümdür oynuyordu, sevilen isim veda mı ediyor? Kuruluş Osman 77.bölüm fragmanında...12 bölümdür oynuyordu, sevilen isim veda mı ediyor? Kuruluş Osman 77.bölüm fragmanında...

2006 senesinde Arka Sokaklar dizisiyle kameralar karşısına geçerek tüm dikkatleri üzerine çeken ve 2013 yılında da aynı dizide izleyenlerin evine konuk olan Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı'nda Elif'in karakterinin babası olarak senaryonun dinamikliğini artıracak. Arka Sokaklar'ın haricinde senaristliğinde Kerem Deren'in yer aldığı Most Productions yapımcılığında Fox TV kanalında yayınlanan, Engin Altan'ın ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı Kurşun dizisinde de rol alan Cem Kurtoğlu, şimdi de Gönül Dağı'nda izleyenler üzerinde bambaşka etkiler uyandıracak.

Mehmetçik Kutlu Zafer'den Teşkilat dizisine kaçırılmayacak transfer! 2 yılın ardından yine TRT1'de...Mehmetçik Kutlu Zafer'den Teşkilat dizisine kaçırılmayacak transfer! 2 yılın ardından yine TRT1'de...

YORUMLAR 6
  • M.Emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Holdinglerin ve holding sahiplerinin olmadığı, çıplak kadınların, çarpık ilişkilerin ve ahlaksızlığın olmadığı, parayı hayattaki yegane hedefi sayan tiplerin olmadığı; gerçek halkımızın hayatından izlerin olduğu, ailecek izlenebilen, sıcak ve eğlenceli bir dizi. (Abartılı baba-evlat çatışması, doğum sahnesinin gözlere sokulurcasına gösterilmesi gibi dizinin karakterine uymayan bazı tarafları da yok değil; ama umarım sesimizi duyup bu olumsuzlukları düzeltirler.) Emeği geçenlere bu şerhle teşekkürler.
    Cevapla
  • hayran 2 yıl önce Şikayet Et
    seviyeli ve mükemmel bir yapıt. emeği geçenlere teşekkürler. oyuncularda roller ancak bu kadar yakışır. ramazan favorim. tam bir anadolu tiplemesi samimi,içten, halkın kendisi.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    son yılarda aile ile oturup seyir edilecek dizi örf ve adetlerimizi bu tür yapımlarla yeni nesle kazandıra biliriz. emeklerinize sağlık tşk.
    Cevapla
  • ayşin 2 yıl önce Şikayet Et
    ailece izliyoruz harika isteyince oluyor yazan lafın eline saglık
    Cevapla
  • zileli mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağı dizisinin senaristini yönetmenini ve tüm oyuncuları ayrı ayrı tebrik ediyorum gerçekten türk halkının ihtiyaç duyduğu mükemmel bir aile dizisi dilerim devamı olur ve oyuncularda şımarıp diziden ayrılmaz tek kelime ile mükemmel üstü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!