İzleyenlerin unutamadığı dizi Kurtlar Vadisi'nde aşiretin lideriydi! Alparslan Büyük Selçuklu'da...

Pek çok tiyatro oyunda sahne almasının haricinde yapmış olduğu seslendirme çalışmalarıyla da ön plana çıkan Kurtlar Vadisi oyuncusu Şahin Çelik, Alparslan Büyük Selçuklu'ya giriyor. Dizi projelerinin kötü karakteri denildiğinde akıllara ilk gelen isimler arasında yer alan ve asıl ününü ise Kurtlar Vadisi sayesinde yayan yılların usta sanatçısı Şahin Çelik, Alparslan Büyük Selçuklu'da rol alacak.

İzleyenlerin unutamadığı dizi Kurtlar Vadisi'nde aşiretin lideriydi! Alparslan Büyük Selçuklu'da...
İzleyenlerin unutamadığı dizi Kurtlar Vadisi'nde aşiretin lideriydi! Alparslan Büyük Selçuklu'da...
GİRİŞ 21.12.2021 10:22 GÜNCELLEME 21.12.2021 10:22
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sayıca fazla tiyatro gösterisinde aktif rol üstlenerek ustalık kazanmasının yanı sıra gösterime giren hatrı sayılır beyaz perde projelerindeki performansıyla hafızalara yerleşen Şahin Çelik'in yeni adresi belli oldu. Kurtlar Vadisi'nin 2003 sezonunda Ürdünlü bakan karakteriyle kameralar karşısına geçtikten sonra 2011 ve 2012 sezonunda tekrardan projeye dönüş yaparak bu sefer de Haşim Ağa karakteriyle unutulmaz dakikalar yaşatan Şahin Çelik'ten Alparslan Büyük Selçuklu müjdesi geldi.

8 sene önce Arka Sokaklar'ı bırakan oyuncudan şaşırtan karar! Sürpriz projesini böyle açıkladı8 sene önce Arka Sokaklar'ı bırakan oyuncudan şaşırtan karar! Sürpriz projesini böyle açıkladı

Kurtlar Vadisi'nin dışında Arka Sokaklar yapımında da oyunculuğunu sergileme fırsatı yakalayan ve böylece hayran kitlesini gittikçe artıran Şahin Çelik'in TRT1'in en fazla takip edilen projelerinden biri olan Alparslan Büyük Selçuklu ile anlaşma imzaladığının bilgisine ulaşıldı. Bilhassa oyuncu seçimi mevzusunda hassasiyetle faaliyetler yürütülen Alparslan Büyük Selçuklu için yılların eskitemediği oyuncu Şahin Çelik'in tercih edilmesi ve burada oba beyini oynamaya hazırlanacağının öğrenilmesi destekçilerinin heyecanını iki katına çıkardı.

Ortalığı karıştıracak gelişme! Yargı 14.bölüm fragmanında haklıyken haksız konuma mı düşürülecek?Ortalığı karıştıracak gelişme! Yargı 14.bölüm fragmanında haklıyken haksız konuma mı düşürülecek?

YORUMLAR 11
  • Süleyman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir şey soracağım herkes teşkilatta çağlar Ertuğrul u görmek istemiyorum o varsa izlemem çağları diziden atsınlar diyor sun da ya bişey merak ediyorum neden o zaman dizinin reyting i azalması gerekirken artmış hadi bunun da cevabını da verin Not teşkilatı ilk bölümünden beri izlemiyorum
    Cevapla
  • Gizemli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben görmedim çağlar ne demiş herkes çok kızgın
    Cevapla
  • Hasanbb 2 yıl önce Şikayet Et
    Çokta önemliydi.Alayı boş iş bu dizilerin.En büyük uyuşturucu televizyondur.
    Cevapla
  • Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    İzlemeyebilirsin ozaman
    Cevapla
  • Bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen çağlar ertugrulu diziden çıkarıp ya başka biri diziye dahil olsun yada onsuz devam edilsin....
    Cevapla
  • Cgty 2 yıl önce Şikayet Et
    Emredersin kaptan
    Cevapla
  • Toros Kamil 2 yıl önce Şikayet Et
    Alayiniz bi Bamsi olamazsiniz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler