Sefer bizim, zafer Allah'ındır! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13.bölüm fragmanında cenge gidiyorlar

''Burası hududun dışındadır, o yüzden tek adım dahi atamazsın!'' diyen Memlük emirinin Barbaroslar Akdeniz Kılıcı 12.son bölümde Oruç Reis'e açıkça tepki göstermesi yeni bir krizi doğurdu. Süresinin dar olduğunu izah ederek altınların kaçırıldığının vurgusunu yapan Oruç Reis ile Memlük emiri arasında geçen sürtüşme Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda gerginliği ikiye katladı. İşte, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 13.bölüm fragmanı yayına girdi.

GİRİŞ 22.12.2021 12:08 GÜNCELLEME 22.12.2021 12:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Oruç Reis'in imtiyazının İskenderiye hududlarında geçerli olduğunu söyleyen Memlük devleti emirinin hududu aşmaması gerektiği uyarısını yapması Barbaroslarlar Akdeniz'in Kılıcı'nda gergin bir atmosfer oluşturdu. Oruç Reis, zamanlarının kısıtlı olduğu ve bir an evvel doğu koyuna inmelerinin lazım geldiğini belirtse de Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 12.son bölümde Memlük devleti emiri işleri yokuşa sürükleyecek açıklamasıyla ortalığı kızıştırdı.

Memlük devleti emiri, ''Biz altınları istediğimiz yerde ararız, sana lüzum yok. Şimdi dön git, eğer hududu geçersen imtiyazını çiğnemiş olursun! O zaman da bize saldırma hakkı doğar. Osmanlı dahi arkanda duramaz.'' sözleriyle Oruç Reis'e tepkisini ortaya koydu.

Asilikten ve ihanetten yargılanacak! Kuruluş Osman 76.bölüm fragmanında gidişat kötüye doğru gidiyorAsilikten ve ihanetten yargılanacak! Kuruluş Osman 76.bölüm fragmanında gidişat kötüye doğru gidiyor

Altınları bulma ihtirasından ötürü tüm bunları yaptığını dile getiren Oruç Reis, ''Senin mazlumların davasını kolladığın yoktur. Tek düşündüğünün kendi makamın. Makamını da hududunu da çiğner geçerim.'' çıkışıyla Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda tüm gözleri üzerine çevirir.

Senaristin hamlesi herkesi çok şaşırtacak! Yargı 14.bölüm fragmanında olaylar arapsaçına dönüyorSenaristin hamlesi herkesi çok şaşırtacak! Yargı 14.bölüm fragmanında olaylar arapsaçına dönüyor

Oruç Reis'in sözlerinin ağırlığı altında ezilmek istemeyen Memlük emiri, ''İmtiyazını çiğne de o vakit Osmanlının gölgesi kalkar, bizim kılıçlarımızın gölgesi iner. O zaman kimse seni ölümden kurtaramaz.'' şeklinde karşılık vermesi tansiyonu yükseltti. Şahsi kinini devlet meselesine dönüştürdüğü gerçeğini yüzüne vuran Oruç Reis'in ''Sen devletin emiriysen, ben de devletim!'' sözleri geceye damgasını vurdu. 

Rehineleri teker teker infaz ederiz! Teşkilat 27.bölüm fragmanında Serdar'ın intikamı çok acı olacakRehineleri teker teker infaz ederiz! Teşkilat 27.bölüm fragmanında Serdar'ın intikamı çok acı olacak

YORUMLAR 4
  • gerçek barbaros 2 yıl önce Şikayet Et
    çok abartılı
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu altın meselesi bitmeli, 3-4 bölümdür altın ları bu onlar alıyor bi onlar, başka konumu yok sıktı
    Cevapla
  • murat ateş 2 yıl önce Şikayet Et
    harika film her hafta heyecanla izliyoruz. engin altan a bu roller yakışıyor
    Cevapla
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis Allah'ına Kurban ölümüz pahasına arkandayız. Türk Milletinin Medarı İftiharı CUMHUR İTTİFAKI.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
79 yıl sonra ibadete açılmıştı... Kariye Camii’ndeki Osmanlı eserleri kayıp!
900 milyon metreküplük dev doğal gaz fırsatı! Türkiye kolları sıvadı