Başarılı dizide kelimelerin boğazda düğümlendiği sahne! Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 15.bölüm fragmanı

Kaybettiği ailesinin hasretiyle yanıp tutuşan ve yüreği tarifsiz acıyla kaplanan Meryem'in ağabeyi Pietro ile kavuştuğu sahne Barbaroslar Akdeniz Kılıcı'nda duygu yüklü dakikalar yaşattı. Ağabeyinin kıyafetleriyle özlem gideren Meryem'in ''Sen neredesin?'' dediği esnada karşısına Pietro'nun çıkması ve ağabeyi olduğunu açıkladığı sahne Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda içleri sızlattı. Peki, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 15.bölüm fragmanı yayına girdi mi?

GİRİŞ 28.12.2021 09:49 GÜNCELLEME 28.12.2021 09:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

TRT1'in en fazla beğenilen ve büyük bir ilgiyle takiple projelerinden bir tanesi olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda ailesinin özlemiyle kavrulan Meryem'in ağabeyle kavuştuğu sahne izleyenlere duygu seli yaşattı. 'Sen benim ağabeyim değilsin, benim ağabeyim burada değil. O uzakta!' diyerek ilk etapta gerçeği kabullenmek istemese de duyduklarından sonra ağabeyine sımsıkı sarıldığı sahne Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı takipçilerini derinden etkiledi.

İki haftadır yayınlanan Mahkum dizisinde transfer bombası patladı! TRT1 Payitaht Abdülhamid oyuncusu...İki haftadır yayınlanan Mahkum dizisinde transfer bombası patladı! TRT1 Payitaht Abdülhamid oyuncusu...

Pietro'nun 'Benim Maria, ağabeyin. Umberto! Sana sarılmaya, buradayım demeye geldim. Artık ikimizin de kafasının içindeki kuşkular bitti. Kavuştuk!' diyerek büyük gerçeği açıklaması Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda heyecanı iki çatına çıkardı. Hasretle hayalini kurdukları ve sabırsızlık içerisinde bekledikleri kavuşma anı gelip çatmasıyla beraber Pietro ve Meryem'in birbirlerine olan özlem duygularını dile getirmesi ekran başındaki seyircisini gözyaşlarına boğdu.

İlgi gören Yargı dizisi bitiriliyor mu, ayrılık mı yaşanacak? Pınar Deniz gerçekleri açıkladı!İlgi gören Yargı dizisi bitiriliyor mu, ayrılık mı yaşanacak? Pınar Deniz gerçekleri açıkladı!

YORUMLAR 13
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhteşem bir dizi her hâliyle beğenerek izliyoruz...
    Cevapla
  • 1071 2 yıl önce Şikayet Et
    Kötü niyetli olmasına rağmen muhteşem yüzyıl kendinden sonraki dizilerden kaliteliydi maalesef, hamasetle vurdu kırdıyla her şey bitmiyor !..
    Cevapla
  • halk2 2 yıl önce Şikayet Et
    sahneler falan hikaye, sakallar bile takmaydı be. bu dizi gerçekten iyi girdi soluksuz izletiyor her bölümü . türk ve yabancı birsürü hayranı var youtuba girip bakabilirsiniz.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihi diziler için senarist ve yönetmenlerin kültür birikimi yetersiz diye düşünüyorum, belki yapımcılar da, bari tarih danışmanı alsaydınız, her şey reyting değil, onları modern hayata uydurmağa çalışıyorlar, halbuki atalarımız dindar ve takva sahibi insanlardı !..
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Alpaslan ve Barbaros Hayreddin Paşa tarihe altın harflerle yazılmıştır, bu diziler de onların şanına layık olmalı değil miydi ? bol bol hamaset vurdu kırdı, Büyük Selçuklu kurucu ailenin Mürşidi Hasan Harakani Hz. KSA Selçuklu ordusunda yaşlı olduğu halde bir asker gibi savaşırken ŞEHİD olmuştur, aynı Şeyh Edebali Hz. KSA gibi devletin kuruluşunda etkilidir, Selçuklu Osmanlı dizisinde iyi örnek Müslüman ve güzel ahlak sahibi olan atalarımız nerede ?
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarih ve tarihi dizi meraklısıyım, Sultan Alpaslan veya Barbaros Hayreddin Paşa gibi bunların ayarında meşhur kahraman tarihi şahsiyet çoktur da bunların yeri bir başkadır, bu dizilerde de bir ağırlık bir derinlik ufuk vizyon misyon vs. beklersiniz, ama nerde vurdulu kırdılı malkoçoğlu kara murat benzeri sığ tekrarlar sıkıldım bıraktım kalitesiz maalesef, TRT Avaz'da Kazak Hanlığı diye bir dizi var benim için belgesel niteliğinde, Kazakların tarihi ve kültürleri hakkında bilgi sahibi oluyorum en azından !..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!