Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda heyecanı iliklerinizde hissetmeye hazırlanın! Geliyorlar...

TRT1'de Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinin sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak bir haber gelmişti. Birbirinden başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yeni bölümü 2 hafta üst üste yayınlanmamıştı. Ancak ekran başındaki izleyenleri sevindirecek haber nihayet geldi.

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda heyecanı iliklerinizde hissetmeye hazırlanın! Geliyorlar...
Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda heyecanı iliklerinizde hissetmeye hazırlanın! Geliyorlar...
GİRİŞ 20.01.2022 15:25 GÜNCELLEME 20.01.2022 15:25
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

2021 senesini geride bırakıp 2022'ye doğru adım atarken televizyon dünyasında büyük bir ilgiyle izlenen diziler ekrana mola vermişti. Televizyon ekranlarında yayın hayatını hız kesmeden devam ettiren ve reyting savaşında kıyasıya kapılan dizi projeleri, yeni yıla girilmesiyle beraber kanalların gerçekleştirdikleri reklam anlaşmaları sebebiyle bu hafta kısa bir süreliğine ara vermeyi planlamıştı.

Yeni yılın ilk haftasında sevenlerinden ayrı kalacak diziler listesinde TRT1'in rekortmen yapımı Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı da bulunuyordu. Buna göre; Doğan Ümit Karaca'nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve senaristliğini ise İbrahim Ethem Arslan, Mustafa Burak Doğu ve Tuba Kaya'nın üstlendiği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın yeni bölümü iki hafta yayınlanmamıştı. 16 Eylül 2021 tarihinden beri ES Film yapımcılığında ekran macerasını sürdüren Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 16.bölümüyle 20 Ocak Perşembe tarihinde başlayacağının bilgisine ulaşıldı.

Bir üzücü haber de Kuruluş Osman dizisinden geldi! ATV'nin flaş kararı izleyenleri şaşkına uğrattıBir üzücü haber de Kuruluş Osman dizisinden geldi! ATV'nin flaş kararı izleyenleri şaşkına uğrattı

YORUMLAR 13
  • Mehmet keser01 2 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul çok güzel devam ediyordu. Burak ozcivit her ne hikmetse bir anda ortaya çıktı diziyi bitirdiler. Engin Altan duzyatan ve Ertuğrul ekibi harikaydı. Onun yerine yapılan diziler asla tutmadı.
    Cevapla
  • Efe 2 yıl önce Şikayet Et
    Konu ile alakası yok ancak filmdeki çekim teknikleri ve efektler yeterli değil. Gemi sahneleri çok basit. Havuzda film çekmişler
    Cevapla
  • Ocan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam covid olmuş Noel den dolayı degil
    Cevapla
  • AhmeT 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Chp zihniyeti İslamiyetten koparttı toplumu.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş, reklam anlaşmaları yenilenecek diyor Bu işin cehape ile ne alakası var? Bedavamı yapsalardı diziyi? amma bedavacı oldunuz haa. işiniz gücünüz bedava.. veya para kazananı kötüleme... size ne , yiyorsa sende yap sende kazan. Bu diziler ülkeye ne kadar döviz getiriyor biliyor musun? Sen hayatında hiç üretim yaptın mı ki?
    Cevapla
  • israfil T. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırakın NOEL kutlasınlar. Neticede her kes dini günlerini kutlama özgürlüğü var bu ülkede..
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamışsınız kardeş. ne noeli? senin kafan noel olmuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!