Mahkum'da tüm ezberleri bozacak sahne! Savcı herkesi ters köşeye yatırıyor

Mahkum'da eksik kalan parçaları nihayet tamamlayan Savcı, taş üstünde taş bırakmayacak. Hafızası tekrardan yerine gelen Fırat'ın olay gecesine ilişkin ayrıntıları hatırlamasıyla dengeler bir kez daha değişecek. Mahkum 7.bölüm fragmanında Savcının, 'Bu oyun bitti!' diyerek Barış'a göz dağı vermesi heyecanı en yükseğe taşıdı.

GİRİŞ 21.01.2022 12:40 GÜNCELLEME 21.01.2022 12:59

Mahkum'da ele geçirilen kızının hayatını kurtarabilmek için kendisine ne söyleniyorsa onu yapan ve cinayet gecesi tüm suçu üstüne almak mecburiyetinde kalan Savcı her şeyi hatırdı. Mahkum son bölümde, uzun uğraşlar sonucunda unuttuğu ne varsa teker teker hatırlamaya başlayan ve Barış Yesari'yi görür görmez tanıyan Savcı yapılanların bedelini ödetmek için kolları sıvar.

Kara haber tez duyuldu! Engin Altan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan ayrılıyor mu?Kara haber tez duyuldu! Engin Altan, Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'ndan ayrılıyor mu?

Mahkum'da adım adım ilerleyen Savcı hem kızının nerede olduğunu bulabilmek hem de eşinin kim tarafından öldürüldüğünü bulabilmek adına tüm imkanlarını kullanır. Yeni bölüm fragmanında ise Zahid Yesari'nin ''O senin çok sevdiğin Barış kardeşini öldürdü ve Savaş'ın yerine geçti. Savaş'ın katili Barış!'' şeklinde çarpıcı bir itirafta bulunması ortalığı hareretlendirir. Mahkum 7.bölüm fragmanında eline bıçağı alan Savcının soluğu Barış'ın yanında alması gergin bir atmosferin oluşmasına ortam hazırlar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor