Yargı 18.bölüm fragmanı: Sonuçlar nihayet belli oluyor! Kim ak kim kara resmen ortaya çıkacak

Esrarengiz sahneleriyle seyirciyi etkisi altına alan Yargı dizisinde her hafta olduğu gibi bu hafta da heyecan doruktaydı. Kadrosunda yetenekli isimleri barındıran ve soluk soluğa takip edilen Yargı dizisinde sır perdesi yavaş yavaş aralanır. Son bölümde, Ilgaz'ın 'Savcı' unvanından vazgeçtiğini ve şok kararla avukatlığa geçiş yaptığını öğrenen Ceylin'in kan beynine sıçar. İşte, heyecanın bir an dahi eksik olmadığı gelişmeler sonrası Yargı 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yargı 18.bölüm fragmanı: Sonuçlar nihayet belli oluyor! Kim ak kim kara resmen ortaya çıkacak
Yargı 18.bölüm fragmanı: Sonuçlar nihayet belli oluyor! Kim ak kim kara resmen ortaya çıkacak
GİRİŞ 30.01.2022 21:54 GÜNCELLEME 30.01.2022 21:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yargı dizisi hem duygu seli yaşatan sahneleriyle hem de aydınlatılmayı bekleyen gizemli olaylarıyla seyirciyi cezbediyor. Özellikle kadrosunda bulunan isimlerinin sergilediği performanslar izleyenlerde büyük bir beğeni duygusu uyandırıyor. Hal böyle olunca izleyenlerden olumlu yönde geri bildirimler de eksik olmuyor ve Yargı dizisi sosyal medyada en fazla konuşulan dizi projelerden biri olma özelliği gösteriyor.

Teşkilat 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tufan kopartacak yüzleşme! Yarasını kanatıyorTeşkilat 32.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tufan kopartacak yüzleşme! Yarasını kanatıyor

Yayına giren her bölümü ayrı bir heyecana sahne olan ve nefeslerin tutularak izlendiği Yargı dizisinde bu hafta çarpıcı gelişmeler yaşanacak. Yargı son bölümde, koşullar neyi gerektirirse gerektirsin dürüstlüğü kendine ilke edinen Ilgaz, hür iradesiyle 'Savcı' unvanını bıraktığını söyler. Kimsenin kolay kolay yapamayacağı bir fedakarlık örneği sergileyen Ilgaz'ın avukatlığa geçtiğini duyan Ceylin'in verdiği tepki çok sert olur.

Sevilen Dizi Yargı 18.Bölüm Fragmanı Ekrana Geldi!

17 bölümdür izleyenlerin bütün dikkatini üzerine çekmeye ve izlenmelerde birinci sıraya yerleşmeyi başaran Yargı dizisinin yeni bölüm fragmanı en çok sorgulanan başlıklar arasındaki yerini koruyor. Peki, Ceylin'in hafızasının tekrardan yerine gelmesiyle beraber düğümler yavaş yavaş çözülmeye başlanırken Yargı 18.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yargı Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 2
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Eeee hongı ganalda?
    Cevapla
  • Май 2 yıl önce Şikayet Et
    KanalD
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman? Bakan Tekin tarih verdi!
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!