Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı: Koşa koşa geleceğim evime diyen Naci'den üzücü haber!

Karın yağmasıyla beraber ortaya çıkan benzersiz görüntülerle seyircinin yüzünde tatlı bir tebessüm bıraktıran Masumlar Apartmanı'nda bu hafta heyecan doruktaydı. Başarılı oyuncu Şükrü Özyıldız'ın konuk olarak davet edildiği dizinin renkli sahneleri ekran başındakileri eğlendirdi. Geçtiğimiz günlerde sürpriz kararla Masumlar Apartmanı'na transferi yapılan Ömer karakteri ise olay hareketleriyle gerginliğin dozunu artırır. İşte, Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı: Koşa koşa geleceğim evime diyen Naci'den üzücü haber!
Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı: Koşa koşa geleceğim evime diyen Naci'den üzücü haber!
GİRİŞ 01.02.2022 10:11 GÜNCELLEME 01.02.2022 10:11
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

TRT1 ekranının uzun soluklu yapımlarından bir tanesi olan Masumlar Apartmanı, işlediği temasıyla izleyenlerin kendinden bir şeyler bulabilmesini sağlıyor. Son dönemlerde sunduğu birbirinden kaliteli projeleri ile en fazla izlenen kanallardan biri olarak gösterilen TRT1, Masumlar Apartmanı sayesinde kayda değer bir hayran kitlesi kazandı.

Destan 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ağır bir yenilgiye uğratacak! Omuz omuza veriyorlarDestan 9.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ağır bir yenilgiye uğratacak! Omuz omuza veriyorlar

Her ne kadar dram dizisi olma özelliği gösterse de kimi zaman keyifli görüntüleriyle seyircileri sevindiren Masumlar Apartmanı, karakterlerin içerisinde bulunduğu psikolojik durumu çarpıcı şekilde gözler önüne seriyor. Bilindiği gibi yakın bir zaman önce ekranların sevilen oyuncusu Armağan Oğuz, TRT1'in rekortmen dizisiyle el sıkışmış ve Ömer karakteriyle senaryonun dinamizmini artırmaya gelmişti. 

Masumlar Apartmanı Dizisinde Bir Transfer Bombası Daha Patlatıldı!

İddialı bir çıkış yakalayan ve kısa sürede diziye adapte olarak dizi severler tarafından benimsenen Ömer karakterinden sonra Masumlar Apartmanı dizisi ikinci bir sürpriz daha yaptı. Reyting listesinde üst sıralarda yerini koruyan diziye bu sefer Şükrü Özyıldız'ın konuk olarak çağrılması ve son bölümde eğlenceli halleriyle takipçilerinin keyfine yerine getirmesi damga vurdu. 

Masumlar Apartmanı 56.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Gelecek hafta yaşanacaklara dair önemli ipuçlarını barındıran ve sıkça sorgulanan başlıklar arasında bulunan Masumlar Apartmanı 56.bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR 7
  • Sefika 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi baştan beri insanın psikolojisini bozuyor ben biraz seyretmeye kalksam fenalık geliyor reyting uğruna mahvetiyorsunuz buyukleride kucukleride
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizinin kalkması gerek çocukları çok etkiliyor benim kızım bu dizinin yüzünden piskolojisi bozuldu iki aydan beri piskiyatrik bölümünde Yatıyo hala iyleşmedi TRT söylüyorum derhal bu diziyi kaldırsınlar başka çocuklarında piskolojisi bozulmasın
    Cevapla
  • NEJMETTİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Hiç seyretmiyorum. saçmalamanın zirvesi
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    İyice saçmaladılar bakmaya değmez
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yazarın kitaplarından diziye çevrilenlerin ömürlerinin bitttiğinin farkında mısınız yoksa bana mı öyle geliyor? Artık eskisi gibi izlenme raytingleri üst sıralarda değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz