Mahkum 8.bölüm fragmanı: Barış, çok konuşulan hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Otomobilde...

Barış'ın elindeki kozunu kullanmaması için kolları sıvayan Fırat Savcı, Mahkum dizisinde keskin zekasını bir kez daha konuşturur. Ölene kadar koğuşta kalacağı gerçeği Fırat'ın yüzüne tokat gibi çarpılsa da Mahkum son bölümde hala bir şansı olduğunu düşünür. Evladının yaşayabilmesi için kendi canını riske atan Fırat'ın dahiyane bir plan kurması geceye damgasını vurdu. İşte, Mahkum 8.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Mahkum 8.bölüm fragmanı: Barış, çok konuşulan hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Otomobilde...
Mahkum 8.bölüm fragmanı: Barış, çok konuşulan hamlelerine bir yenisini daha ekledi! Otomobilde...
GİRİŞ 03.02.2022 10:40 GÜNCELLEME 03.02.2022 10:40

Mahkum dizisinde Savcı'yı en hassas noktasından vuran Barış'ın korkutucu söylemlerinin ardı arkası kesilmez. Biricik yavrusunun hayatı söz konusu olduğu için hiç vakit kaybetmeden harekete geçen Savcı, Mahkum son bölümde akıllıca bir plan kurar.

Barış'ın hapishaneden tahliye olmadan önce bir şeyler yapmanın türlü yöntemlerini arayan Fırat'ın aklına gelen fikir şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Mahkum dizisinde Nazlı'ya giden yolda kendi hayatını tehlike altına sokmayı göze alan Fırat'ın yaralanması ağızları açık bıraktırdı.

Mahkemeden çıkan karara göre ömrünün sonuna kadar cezaevinde yatacak olan Fırat, kaçış planının tıkır tıkır işlemesi için kendini bıçaklattırdı. Diğer taraftan hücreye alınması sonucunda neye uğradığını şaşıran Barış'ın, 'Ben bir şey yapmadım, açın şu kapıyı!' diyerek tepki göstermesi Mahkum dizisinde tansiyonu yükseltti. 

Nefeslerin tutularak takip edildiği gelişmelerin hemen arkasından dizinin sıkı takipçileri tarafından Mahkum 8.bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Yönetmenlik koltuğunda Volkan Kocatürk'ün oturduğu, senaryosunu Uğraş Güneş'in kaleme aldığı MF Yapım imzasıyla her Perşembe akşamı ekrana taşınan Mahkum 8.bölüm fragmanı şu an için henüz paylaşılmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki link aracılığıyla kolaylıkla ulaşabilirsiniz...

Mahkum Yeni Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıklayınız...

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!