Regaip Kandili özel bir programla Kanal 7’de ihya ediliyor

İslam aleminin heyecanla beklediği üç ayların başlangıcı Regaip Kandili her yıl olduğu gibi bu yıl da Kanal 7 ekranlarında dualarla karşılanıyor.

Regaip Kandili özel bir programla Kanal 7’de ihya ediliyor
Regaip Kandili özel bir programla Kanal 7’de ihya ediliyor
GİRİŞ 01.02.2022 17:33 GÜNCELLEME 01.02.2022 17:33

Mübarek üç ayları müjdeleyen Regaip Kandili, ekranların sevilen ismi emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan’ın duahanlığında çok özel bir programla Kanal 7’de ihya edilecek. Regaip Kandili’nin Müslümanlar için önemi, o gecede yapılacak ibadetler, Allah’ın kullarına vaatleri canlı yayında ekrana taşınacak. Programın açılış konuşmasını ve duahanlığını ekranların sevilen ismi Necmettin Nursaçan yapacak. Programda ayrıca Musa Çetin, Adem Karabey, Fatih Demir, Furkan Traşçı ve Ahat Taşçı okuyacakları Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve kalplere huzur veren ilahileriyle gecenin nurunu ekrana yansıtacak.

Dua kapılarının açık olduğu bu özel gecede eller semaya Necmettin Nursaçan’ın dualarıyla açılacak, geceye özel ibadetler canlı yayında anlatılacak.

Regaip Kandili Özel programı, Kayseri Org. Hulusi Akar Camii’nden canlı yayınla 03 Şubat Perşembe günü 21:15’te canlı yayınla Kanal 7 ekranlarında…

Program Adı : REGAİP KANDİLİ ÖZEL

Yayın Tarihi : 03 Şubat 2022, Perşembe

Yayın Saati  : 21:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!