Muhabbet Kapısı'nda gündem: Kimler cehenneme girmeyecek

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta cehennem hayatına dair bilinmesi gerekenler ele alınacak.

Muhabbet Kapısı'nda gündem: Kimler cehenneme girmeyecek
Muhabbet Kapısı'nda gündem: Kimler cehenneme girmeyecek
GİRİŞ 09.02.2022 17:47 GÜNCELLEME 09.02.2022 17:47

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor. Programda bu hafta dünya hayatında yapılan kötülüklerin karşılık bulacağı cehennem hayatı üzerine merak edilenler ekrana taşınacak.

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta cehennem hayatına dair bilinmesi gerekenler ele alınacak. Mustafa Karataş ‘Hangi günahlar cehenneme götürür? Cehennemde en alt tabakada kimler yanacak? Kimler hiç cehenneme girmeyecek? Cehenneme düşenler birbirini suçlayacak mı? Şu anda cennet ve cehennem yaratılmış mıdır? Kişi ölüm anında cennet veya cehennemlik olduğunu anlayacak mı? Cennete giden kişi, cehennemde olan yakınını görmek isterse onu görebilir mi?’ sorularını canlı yayında yanıtlayacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

 Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi