Kasaba Doktoru'na şaşkınlık içerisinde bıraktıran transfer! EDHO'nun vazgeçilmezi sahalara döndü

Yayın hayatı sona ermiş olsa da sıkı takipçilerinin aklından hiç çıkmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinin unutulmaz ismi TRT1'in sürpriz dizisiyle resmen el sıkıştı. Geçtiğimiz aylarda Anka isimli beyaz perde projesinin hem senaryosunu kaleme alan ve hem de başrol oyuncusu olarak kameralar karşısına geçen Ozan Akbaba, Kasaba Doktoru dizisinde rol üstlenecek.

Kasaba Doktoru'na şaşkınlık içerisinde bıraktıran transfer! EDHO'nun vazgeçilmezi sahalara döndü
Kasaba Doktoru'na şaşkınlık içerisinde bıraktıran transfer! EDHO'nun vazgeçilmezi sahalara döndü
GİRİŞ 28.02.2022 10:41 GÜNCELLEME 28.02.2022 10:41

Yaz döneminde de çalışmayı tercih edip kurduğu hayali gerçeğe dönüştüren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Ozan Akbaba, sinema filmi projesiyle hayranlarına benzersiz dakikalar yaşatmıştı. 28 Ocak 2022'de sinema salonlarında gösterime giren Anka adındaki projenin gerek senaristliğini üstlenen gerekse kadrosunda oynayan Ozan Akbaba'dan bir müjde daha geldi.

Süleyman Mert Özdemir'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu, Müşvik Guluzade'nin yapımcılığında bulunduğu aksiyon ve dram temalı Anka dizisindeki performansıyla son dönemlerde isminden sıkça söz ettiren Ozan Akbaba, TRT1'in Kasaba Doktoru dizisinde rol alacak.

tv100'den Birsen Altuntaş'tan edinilen bilgilere göre, kahraman doktorların öyküsünün konu olarak işleneceği Kasaba Doktoru isimli yepyeni bir dizi projesiyle el sıkışan Ozan Akbaba burada Kemal karakteri ile ekranlara bomba gibi dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Arda Sarıgül'ün yönetmenliği eşliğinde çekimleri gerçekleştirilecek olan Kasaba Doktoru'nun senaristliğinde ise Barış Erdoğan ve İlker Aslan'nın yer alacağı öğrenildi. Mart ayında çekimlere başlaması planlanan Kasaba Doktoru, ARC Yapım imzasıyla TRT1 ekranlarında heyecan rüzgarları estirecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Flaş gelişme! Beşiktaş, Nuri Şahin'le masaya oturuyor!
AK Parti'den 'Mehmet Şimşek' açıklaması: 'Desteğimiz tamdır'