Mucizelerin Gecesi Miraç Kandili Kanal 7’de İhya Ediliyor

Müslümanların önderi, alemlerin nuru Hz. Muhammed’in Allah’ın huzuruna çıktığı Miraç mucizesi, Miraç Kandili özel programıyla Kanal 7 ekranlarında ihya edilecek.

Mucizelerin Gecesi Miraç Kandili Kanal 7’de İhya Ediliyor
Mucizelerin Gecesi Miraç Kandili Kanal 7’de İhya Ediliyor
GİRİŞ 25.02.2022 15:42 GÜNCELLEME 25.02.2022 15:42

Alemlere nur olarak gönderilen Hz. Muhammed’in, tek aşkı yüce yaradan Allah’u Teala ile buluşup ümmeti için benzersiz hediyelerle döndüğü Miraç hadisesinin hatıraları çok özel bir yayınla Kanal 7’de anılacak. Miraç Kandili Özel programında ünlü mevlithan ve hafızların okuyacağı Kur’an-ı Kerimler, ilahiler ve mevlitler ile gecenin huzuru izleyicilere aktarılacak.  Namazın Müslümanlara hediye edildiği bu çok özel gecenin açılış konuşmasını Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan yapacak. Nursaçan, Hz. Muhammed’in Miraç yolunda ve Allah’ın huzurunda yaşadıklarını canlı yayında anlatacak.  Programda Ali Osman Canatan, Nevzat Çetin, Mesut Karaaslan, Adem Karabey ve Numan Akbaş okuyacakları Kur’an-ı Kerim ve mevlitlerle gönüller huzurla dolacak.

Necmettin Nursaçan dua kapılarının açık olduğu bu mübarek gecenin faziletlerini anlatıp, bu gecede yapılması makbul olan dualarla ilgili bilgi verecek.

Aksaray Ulu Camii’nden canlı yayınla gerçekleştirilecek Miraç Kandili Özel programı Pazar akşamı saat 19:15’te Kanal 7 ekranlarında olacak.

Program adı       : MİRAÇ KANDİLİ ÖZEL

Program Tarihi  : 27 Şubat 2022, Pazar

Program Saati    : 19:15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar Kızılelma üretmenin zorluğunu öyle bir anlattı ki...
TCMB Başkanı Karahan: Enflasyonda belirgin düşüşe kadar sıkı para politikası sürecek