ATV Hakim'e dengeleri değiştirecek transfer! Kuruluş Osman'la vedalaşan ismin yeni rolü hayrete düşürdü

Kuruluş Osman ile Alparslan Büyük Selçuklu gibi dizi camiasına damgasını vuran projelerle performansını etkili bir şekilde gözler önüne seren Yurdaer Okur'dan sevindiren haber geldi. Kuruluş Osman'da Moğol komutanı Balgay ve Alparslan Büyük Selçuklu'da ise Emir Bozan rolüyle kameralar karşısına geçen Yurdaer Okur, Hakim dizisine transfer edildi.

ATV Hakim'e dengeleri değiştirecek transfer! Kuruluş Osman'la vedalaşan ismin yeni rolü hayrete düşürdü
ATV Hakim'e dengeleri değiştirecek transfer! Kuruluş Osman'la vedalaşan ismin yeni rolü hayrete düşürdü
GİRİŞ 06.04.2022 18:08 GÜNCELLEME 06.04.2022 18:08
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Erkan Tunç'un yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve Yılmaz Şahin'in ise senaryosunu kaleme aldığı Hakim dizisi, güçlü konusu ve iddialı oyuncu kadrosuyla yakında ATV ekranlarındaki yerini almaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği ve başrollerini de Ebru Özkan, Burak Dakak, İlayda Alişan ve Erdal Beşikçioğlu'nun paylaşacağı Hakim dizisine Kuruluş Osman ve Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılan Yurdaer Okur transfer edilecek.

ABD'de yayınlanan Your Honor isimli on bölümlük dizi projesinden uyarlanarak hayata geçirilen ve Limon Film imzasıyla sayılı günler sonra yayın hayatına merhaba diyecek olan Hakim dizisine Yurdaer Okur'un da katılması hayranları tarafından coşkuyla karşılandı.

Bilindiği gibi usta oyuncu Yurdaer Okur, Kuruluş Osman'ın 10.bölümünde ekibe dahil edilmiş ve Moğol komutanı Balgay karakteriyle 26.bölüme kadar da performansını sergiledikten sonra senaryo gereği Osman Bey ile Göktuğ Bey tarafından öldürülmesi sonucunda ayrılmıştır.

Alparslan Büyük Selçuklu'da ise Gazneliler Devleti emiri ve Karmatilerin lideri olan Emir Bozan karakteriyle milyonları ekran başına kilitlemiş ve geçtiğimiz günlerde de ayrılık haberiyle büyük ses getirmişti.

YORUMLAR 16
  • Erdal tarcan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi hayırlı rolde çık savcı Turgut....
    Cevapla
  • Ersun 2 yıl önce Şikayet Et
    Guzel oyuncu mogol karakteri yakışıyordu kendisine
    Cevapla
  • yavuz 2 yıl önce Şikayet Et
    süper yakışır güzel oynuyor
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    80 sene kafir çizgi filmlerle 50 yaş bandı zehirlendi heisi süpermanı himeni vs uyuduk izledik tarihimizi anlayamadık bu saatten sonrada nolur hiç faydası olmasada zararıda olmaz belki
    Cevapla
  • ısmayıl 2 yıl önce Şikayet Et
    ben bu adama gıcık kapıyorum ilk defa bunu mucize kogusta asker karekterinde kafayı takmıştim..yolda görsem bir yumruk cakarım.!!!!!!...
    Cevapla
  • Kerem 2 yıl önce Şikayet Et
    Natık hazretlerine laf yok :)
    Cevapla
  • Ziraatçi 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi ama adam rolünü mükemmel oynuyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı