TRT1 Teşkilat'ta seyircinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık! O sahnede gözyaşları sel olup aktı

Son bölümde kurşun yağmuruna tutulan Çetin karakterinin kendisine ayrılan sürenin sonuna gelmesi Teşkilat dizisi seyircisini tarifsiz bir yıkıma uğrattı. Saniyeler içerisinde etkisiz hale getirilen Çetin'in vaziyetini gören Pınar'ın feryat figan ağlaması Teşkilat izleyicisine duygusal dakikalar yaşattı. Böylece Çetin karakteriyle ekran başındakilerin gönlünde taht kuran Mustafa Açılan, Teşkilat ailesinden gitti.

TRT1 Teşkilat'ta seyircinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık! O sahnede gözyaşları sel olup aktı
TRT1 Teşkilat'ta seyircinin inanmakta güçlük çektiği ayrılık! O sahnede gözyaşları sel olup aktı
GİRİŞ 06.03.2022 08:33 GÜNCELLEME 06.03.2022 08:33
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Vücuduna peş peşe mermi saplanması sonucunda yere yığılan Çetin'in yolun sonuna gelmesi Teşkilat dizisinin sıkı takipçilerinin hayal kırıklığına uğramasına neden oldu. Mustafa Açılan'ın üstlendiği Çetin karakterinin kurşunların hedefi olması ve beraberinde ise hayat mücadelesini yitirmesi Pınar karakterini tarifi mümkün olmayan yasa boğmuştur.

ATV Kuruluş Osman ve TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Hakim'e beklenmedik transferATV Kuruluş Osman ve TRT1 Alparslan Büyük Selçuklu'dan ayrılmıştı! Hakim'e beklenmedik transfer

Ekran başındakiler Çetin'in hikayesinin yarıda kesilmeyeceğini ve yolculuğuna kaldığı yerden devam edeceğini zannederken senaristin ters köşeye yatırması şaşkınlık etkisi meydana getirdi. Sosyal medya üzerinden yorum yapmayı ihmal etmeyen seyircisi, bu şekilde bir veda yaşanacağını tahmin etmediklerini ağırlıklı olarak belirttiler.

Teşkilat dizisiyle çok geniş bir hayran kitlesi elde eden ve bilhassa vurulma sahnesindeki performansıyla milyonları etkisi altına alan Mustafa Açılan, oyunculuk kariyerinde Akıncı, Maria ile Mustafa, Bir Zamanlar Çukurova gibi projelerde kendini göstermiştir.

YORUMLAR 31
  • Gonyalı asil 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi oldu ölmesi isabetti, menfaatçi ukala bir rol idi , böylesi maalesef gerçek hayatta da var. Menfaatlerini vatan sevgisi diye gösteren mafya bozuntusu çok var
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamer Karadağlıyı getirin filim patlama yapar.
    Cevapla
  • Mete TÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Serdar karakteri uygun değil. Hareketleri, jest ve mimikleri yapmacık
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş milletin bütün işi gücü derdi tasası diziler ve karakterler. Gerçek dünya ya dönün!
    Cevapla
  • halıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    gereksiz bir ayrıntıydı bu çetin dizide. çıkması isabet oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! Çok sayıda il için peş peşe uyarılar
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız