TRT1 Teşkilat setine çıkamayan oyuncudan yürekleri ağza getiren haber! Zor dönemden geçiyor

Vatan, millet ve bayrak uğrunda özel ekibin verdiği mücadeleyi anlatan Teşkilat dizisinin Hakkı Dayı'sından seyirciyi üzüntüye uğratacak bir haber geldi. Belirli bir zamandır ortalıkta görünmeyen Hakkı Dayı karakterinin nerede olduğu ve Teşkilat dizisine devam edip etmeyeceği izleyenlerin kafasında bir soru işareti olarak kalmıştı. Tuncer Salman'ın başarılı bir şekilde üstlendiği Hakkı Dayı karakterinin kayıplara karışmasının nedeni gün yüzüne çıktı. İşte, konuya dair merak edilen tüm ayrıntılar...

GİRİŞ 14.03.2022 09:43 GÜNCELLEME 14.03.2022 09:43
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Senaryo gereği özel ekibe öldü gösterilerek katılan ve ustalık alanı ise takip olan Hakkı Dayı karakterinin Teşkilat dizisinde bir süredir ortalıkta görünmeyişi seyircinin kafasını kurcalamıştı. Ekran başındakiler Hakkı Dayı karakterinin macerasının bitip bitmediğini ve Tuncer Salman'ın Teşkilat dizisiyle yaptığı anlaşmanın sonuna gelip gelmediğini öğrenmek isterken üzücü bir haberle karşılaştı.

TRT1 Gönül Dağı 55.bölüm fragmanı: Yapımcısı son noktayı koydu! 'Ölecek mi?' sorusuna verdiği yanıt...TRT1 Gönül Dağı 55.bölüm fragmanı: Yapımcısı son noktayı koydu! 'Ölecek mi?' sorusuna verdiği yanıt...

İzleyenler tarafından çok kısa bir zamanda yokluğu fark edilen ve nerede olduğu sorgulatılan Tuncer Salman'ın Teşkilat dizisine aslında veda etmediğinin bilgisine ulaşıldı. Aynı zamanda ilk bölümden beri ekibin içerisinde yer alan ve çok kısa bir zamanda seyircilerin gönlünde taht kuran Tuncer Salman'ın bir süredir sağlık problemleri yaşadığı öğrenildi. Sağlığıyla alakalı sorunlarla karşılaşması nedeniyle sevenlerini endişelendiren başarılı oyuncu Tuncer Salman'ın hangi tarihte Teşkilat dizisine döneceği bilgisi ise şu an için henüz verilmedi. Şimdilik mola veren ve dizide bir süreliğine ayrı kalacak olan Tuncer Salman'ın ekibe tekrardan gelmesi için sevenleri merak içerisinde bekleyişe koyuldu.

TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

YORUMLAR 42
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu aksamki dizide cok sinirlendim.sihayla kotu adami vuracaklar baskan bizim bin yillik devlet terbiyemiz var deyip adami vurdirtmadi.neden? Acaba şehit olan cocuklarimiz bu sekil koltuk kovaltiverilen teroristler tarafindanmi sehit ediliyor.kardesi dusmana firsat vermiyeceksin verirsen seni gebertir ben bu devlet anlayisina karsiyim.o adamin eline sen dussen aca gozunun yasina bakacakmi.bence yanlis bir devlet anlayisi.
    Cevapla
  • Sağlıkçı 2 yıl önce Şikayet Et
    Asilwrina bakın bakalım. Yakında kalp krizi geçirirse şaşırmayın
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne biçim haber yahu? Hakkı dayı bu akşamki bölümde oynuyor, döndü adam.
    Cevapla
  • Körfezli 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölümde oynadı ama dizinin sonunda ölüyor.Sanırım onun yerine oğlu BARIŞ teşkilata girecek.
    Cevapla
  • Osman Gazi 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin diziden haberiniz bilr yokki. Önce diziyi izleyin. Dün akşamki bölümde vardı adam. Bırakın bu basitliği
    Cevapla
  • Ömer Özçelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok geçmiş olsun hakkı dayı sensiz bu dizi olmuyor
    Cevapla
  • Ali TOSUN 2 yıl önce Şikayet Et
    Dayı geçmiş olsun nerelerdesin çabuk dön biiznillah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
Katar'dan Türkiye açıklaması: Onurlu duruşu takdir ediyoruz