Berat Kandili’nin anlam ve önemi Muhabbet Kapısı’nda

Ekranların sevilen ismi Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunduğu Muhabbet Kapısı, dini doğru bir şekilde yaşamak isteyenler için çok özel konularla evlere konuk oluyor.

Berat Kandili’nin anlam ve önemi Muhabbet Kapısı’nda
Berat Kandili’nin anlam ve önemi Muhabbet Kapısı’nda
GİRİŞ 16.03.2022 15:54 GÜNCELLEME 16.03.2022 15:54

İslamiyet’e dair merak edilen konular Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Nursel Tozkoparan’ın sunumuyla Muhabbet Kapısı’nda ekranlardaki yerini alıyor. Programda bu hafta affın ve mağfiretin gecesi Berat Kandili ile ilgili çok önemli bilgilere yer verilecek. Berat Kandili’nin faziletini arttıracak ibadetler ve dualar Muhabbet Kapısı’nda izleyiciye aktarılacak. Programda ayrıca ‘Berat Kandili’nde bir yıllık kaderimiz mi yazılır? Hz. Muhammed Berat Kandili’ni nasıl ihya ederdi? Berat gecesinde affedilmeyecek kişiler kimlerdir? Herkesin bir yıllık rızkı berat gecesinde mi dağıtılır? Berat gecesi zemzem kuyusunun suyu artar mı? Hacca gidecekler bu gece mi yazılır? Berat gecesinin özel bir namazı var mıdır? Üç aylarda ölenler kabir azabından kurtulur mu? Berat gecesi zikirleri nelerdir?’ sorularına yanıt aranacak.

Toplumda zedelenmeye neden olan konular, manevi hayata balta vuran alışkanlıklar, birlik ve beraberliğin gücü, sevginin önemi ve günlük yaşamda karşılaşılan sorunlar her hafta Prof. Dr. Mustafa Karataş’ın sohbetiyle Muhabbet Kapısı’nda ekrana taşınıyor.

Mustafa Karataş ile Muhabbet Kapısı her Perşembe 09:30’da Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

Program Adı        : Muhabbet Kapısı
Yayın Tarihi          : 17 Mart 2022 Perşembe
Yayın Saati           : 09:30

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor