Aylardır ekranlardaydı! Üç Kuruş dizisi hakkında Show TV'den hayranlarının hiç beklemediği karar...

Güzel bir çıkış yakalamasına rağmen özellikle son birkaç haftadır izlenmelerde düşüş yaşayan Üç Kuruş dizisinin takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Tıpkı Çukur gibi bir etki oluşturmayı hedefleyen, ancak umdukları gibi bir geri dönüş alamayan Üç Kuruş dizisinin sayılı günler sonra yayın hayatının sona ereceği öğrenildi.

Aylardır ekranlardaydı! Üç Kuruş dizisi hakkında Show TV'den hayranlarının hiç beklemediği karar...
Aylardır ekranlardaydı! Üç Kuruş dizisi hakkında Show TV'den hayranlarının hiç beklemediği karar...
GİRİŞ 03.05.2022 09:46 GÜNCELLEME 03.05.2022 09:46
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Hem izlenmelerde istenilen seviyeye gelememesi hem de yaşadığı düşüş yüzünden kan kaybetmesinin ardından 1 Kasım 2021 tarihinden beri Show TV ekranında varlık gösteren Üç Kuruş dizisi hakkında radikal bir karar alındı. 

23 Ekim 2017'de yayın hayatına başlayan ve geçirdiği 4 sezonluk serüvenin akabinde 7 Haziran 2021'de biten Çukur dizisi gibi etki bırakmak isteyen Üç Kuruş'un sayılı günler sonra final yapacağının bilgisine ulaşıldı. 

Reyting savaşında ne yapılırsa yapılsın arzu edilen başarıya ulaşamayan ve ilk etapta çok iyi bir çıkış yapmış olmasına rağmen ilerleyen dönemde aynı ilgiyi göremeyen Üç Kuruş dizisinin 2. sezonu göremeyeceği öğrenildi.

Reyting sıralamasına bakıldığına rakiplerinin gerisinde kaldığı görülen Üç Kuruş projesinin 23 Mayıs tarihinde 28. bölümüyle ekran macerasının sonlanacak olması sıkı takipçilerini üzüntüye soktu.

YORUMLAR 60
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    isminde hayir yok 3 kuruş
    Cevapla
  • Maksat 2 yıl önce Şikayet Et
    üç kuruş dizisine Aras Bulut Iynemli gelecekmi
    Cevapla
  • 2735455 2 yıl önce Şikayet Et
    müzikal saçmalığı yüzünden bence
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Selam aleyküm ben Özbekim ben sadece bi şey deyecam şu ana kadar bu dizi cikandan sonra bir kaç gün içinde görmek isterdim ama dizi çok hemde çok iyi gidiyor canlı yayında görmekte yetmiyor bana Lütfen dizi devam etsin inşallah
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun yoldan çıkarılması gereken birçok yanı daha var!..Hemen daha “çöpünü yaparlar” ve üretilmesine katkıda bulunmadıkları her türlü değerin içinin boşaltılmasını “dizi yaptık” adı altında paraya çevirerek , naylon suratlarıyla sırıtırlar..Velhasıl bu yolda biri biter biri başlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor