İyi insanların iyilik dolu hikayeleri Gönül İşi’nde

‘Tek başına ordu’ denilen, etrafındaki insanlara faydalı olmak için karşılıksız çaba sarf eden insanların yaptıkları Ülke TV’de…

GİRİŞ 25.03.2022 16:58 GÜNCELLEME 25.03.2022 17:11

Eğitimci Yazar Ahmet Durkaya Ülke TV ekranlarında gönüllere dokunan insanları, izleyicilerle tanıştırıyor. Durkaya, programda bu hafta ilk olarak kendi mahallelerinde yardıma muhtaç olan insanlara ve görme engelli bireylere yardım eden Serkan Araz’ı ziyaret edecek. Hz. Muhammed’in ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir.’ hadisinden yola çıkan Araz’ın iyilik hareketi Gönül İşi’nde yer alacak.

Programın bir diğer konuğu Kasım Alper Özdemir olacak. Kendisini yaz kış demeden köylerdeki çocuklara adayan, onların kış günlerinde soğuktan üşümesine gönlünün razı olmadığını belirten Kasım Alper Özdemir ile görüşen Gönül İşi ekibi, Özdemir’in yakın arkadaşlarıyla başladıktan sonra yüzlerce kişiye ulaşan yardımlarını Ülke TV ekranlarından izleyicilere aktaracak.  

Dünyadaki tüm kötülüklere inat iyi şeyler olsun diye canla başla, karşılıksız çaba gösterenlerin hikâyesi Gönül İşi, Ahmet Durkaya’nın sunumuyla her Cumartesi 14.15’de ÜLKE TV’de.

Program Adı   : Gönül İşi

Yayın tarihi     : 26 Mart 2022, Cumartesi

Yayın Saati      : 14.15

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sancaktepe’deki jakuzi yalanı DEM’i örtmek için mi? Alper Yeğin’in yardımcısı kim olacak?
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi