Tarihi dizilerin vazgeçilmezi Engin Altan'dan 'Rehber' sürprizi! Bakın bu kez hangi karakteri oynayacak

Henüz resmi bir açıklama gelmemekle beraber son günlerde Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla vedalaşacağı söylenilen Engin Altan Düzyatan’dan sevenlerini şaşırtacak haber geldi. Ertuğrul Gazi’den sonra Oruç Reis karakteriyle milyonları etkisi altına alan Engin Altan Düzyatan’ın Rehber adındaki dijital dizi projesiyle görüştüğü gün yüzüne çıktı.

Tarihi dizilerin vazgeçilmezi Engin Altan'dan 'Rehber' sürprizi! Bakın bu kez hangi karakteri oynayacak
Tarihi dizilerin vazgeçilmezi Engin Altan'dan 'Rehber' sürprizi! Bakın bu kez hangi karakteri oynayacak
GİRİŞ 04.05.2022 15:48 GÜNCELLEME 04.05.2022 15:49
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Engin Altan Düzyatan’ın 16 Eylül 2021’den bu yana yayınlanan ve 26 bölümü geride bırakan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’yla yollarını ayıracağı iddiası ileri sürülmüştü. Söz konusu karar şimdilik kesinleşmemekle birlikte Engin Altan Düzyatan’ın Gold Film imzasıyla yayına girecek Rehber ismindeki dizi projesiyle görüştüğü TV100’deki Birsen Altuntaş tarafından ifade edildi.  

Kuruluş Osman 93.bölüm ATV'de neden yok: Ne zaman ekranlara dönecek? O tarihten sonra...Kuruluş Osman 93.bölüm ATV'de neden yok: Ne zaman ekranlara dönecek? O tarihten sonra...

Yönetmenlik koltuğunda Hakan Kırvavaç’ın oturduğu ve senaryosunu ise Yılmaz Şahin’in yazdığı Rehber isimli dizinin 8 bölümden oluşacağı belirtildi.

Yatılı okulda eğitim gören 3 kızın hem gerilim yüklü hem etkileyici öyküsünün konu olarak işleneceği Rehber dizisinde Engin Altan Düzyatan’ın bıçak sırtı bir rolü oynayacağı bilgisi paylaşıldı. Gerek senaryo gerekse cast çalışmalarının devam ettiği duyurulan Rehber dizisinin kadın başrol oyuncularının da henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

YORUMLAR 28
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    diriliş Ertuğrul gibi bir dizi bir daha çekilemez
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Oruc Reis sehit düsüyor yani basrol degildi zaten. Ulas Tuna yi parlatmak icin kisa vadeli kontrat imzalamis olabilir yoksa niye Oruc u oynasinki, Hayyrettini oynamasi gerekirdi.
    Cevapla
  • HARPUTLU GAKKOŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bırak git bence biraz tanındın Diriliş sayesinde hemen havaya girdin FOX a gittin tutmadın gene Devletin kucağına trt ye geldin. Izlemiyorum seni o günden buyana
    Cevapla
  • Samsunlu Cihat 1 yıl önce Şikayet Et
    Burak Özçivit gibi rol yapmayı bilmeyen vitrin mankeni değil hiç değilse.
    Cevapla
  • Raki 1 yıl önce Şikayet Et
    İzleyen izliyor sen izlemesende çok önemli değil
    Cevapla
  • Vusal 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncunu cox şişirdirler bir dene ertugrul roluyla tanindi elede kaliteli aktor deyil kaliteli aktor burak ozcivitdi her rol yakişir
    Cevapla
  • Arzdera 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan Düzyatan çok iyi bir oyuncudur. Hangi dizide oynasa seyredilir. Ayrıca Barbaroslar Akdenizin Kılıcı da çok güzel dizi. Oyuncuları da çok kaliteli
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Barbaroslar en iyi dizi
    Cevapla
  • Maria Torrelly 2 yıl önce Şikayet Et
    It's good to change direction to breathe new life into the race... we shouldn't pigeonhole Engin into merely historical projects. He is a great actor and he should have the chance to show it in whatever he does. We are his fans, our duty is to follow him, support him and love his work; whatever it is he puts all of himself. We must be like soccer fans; support our favorite through thick and thin. Blessings to Engin... God is with him.
    Cevapla
  • Levrock 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin Altan i arattirmistir ve bu sayfayi bulmustur. Sonra sayfayi tercüme edip yazilani okumustur. Bir Türkün kendine Maria Torrelly ismi vermesi cok olasi degil. Güney amerikalilar cok tutkulu olur, demekki cok seviyor Engini.
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Maria. Bu sayfayı nasıl buldun, nasıl okudun ve cevabın karşılığını ve düşüncelerini İngilizce yazıyorsun??? Hey Allahım :-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?