Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki I. Mihail Kirularios'un yeğeninden şoke eden haber! Umulmuyordu...

Oyunculuktaki ilk tecrübesini 2012 senesinde yayına giren Eve Düşen Yıldırım isimli dizi projesiyle yaşayan ve şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle adından söz ettiren Gizem Karaca’dan sevenlerini hüsrana uğratacak bir haber geldi. Oyunculuğun yanı sıra bir dönem mankenlik de yapan ve 2011 tarihinde düzenlenen Miss Turkey yarışmasında 2. olmaya hak kazanan Gizem Karaca, rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisinden ayrılıyor.

Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki I. Mihail Kirularios'un yeğeninden şoke eden haber! Umulmuyordu...
Alparslan Büyük Selçuklu dizisindeki I. Mihail Kirularios'un yeğeninden şoke eden haber! Umulmuyordu...
GİRİŞ 17.04.2022 16:02 GÜNCELLEME 17.04.2022 16:02
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

2011 senesinde gerçekleştirilen Miss Turkey adlı yarışma programında ikincilik ödülüne layık görülen Gizem Karaca’dan sıkı takipçilerini hayal kırıklığına uğratacak haber geldi. Katıldığı güzellik yarışması sayesinde geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanmasının akabinde çeşitli dizi projelerinde kameralar karşısına geçen Gizem Karaca, 1.bölümden bu yana rol aldığı Alparslan Büyük Selçuklu’ya resmen veda ediyor.

TRT1 Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan gideceği bahsedilen Engin Altan’dan şaşkına uğratacak proje!TRT1 Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı’ndan gideceği bahsedilen Engin Altan’dan şaşkına uğratacak proje!

Feride Kaytan’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu, senaryosunu Meryem Gül’ün kaleme aldığı Med Yapım imzalı Eve Düşen Yıldırım dizisiyle ilk defa oyunculuk deneyimi elde eden Gizem Karaca’nın Alparslan Büyük Selçuklu’daki hikayesinin bittiği açıklandı.

EDHO'daki Hızır'ın düşmanı Kuruluş Osman'a geliyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da masaya alınmıştıEDHO'daki Hızır'ın düşmanı Kuruluş Osman'a geliyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da masaya alınmıştı

Adını Feriha Koydum Emir’in Yolu, Güzel Köylü, İçimdeki Fırtına ve Benim Hala Umudum Var gibi dizi projelerinde oyunculuk performansını sergileme fırsatı yakalayan Gizem Karaca’nın, Alparslan Büyük Selçuklu’daki son sahnesi de çekildi.

YORUMLAR 14
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Güle güle
    Cevapla
  • Neydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizide kayiplari oynuyor zaten pek belli olmaz ciktigi :))
    Cevapla
  • dai 2 yıl önce Şikayet Et
    kraliçe olmayacakmıydı bu
    Cevapla
  • Çekik Gözlüydü 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkler alp arslan devrinde 1000 sene önce komple uygur türkleri gibiydi. azeri kırgız bile değil komple uygurlarla aynıydı yüzleri. Bu dizide nasıl olduysa herkes sarışın mavi gözlü. Yüz kızartıcı saygısızlık ecdada ve kapkara cehalet.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    diziyi hiç seyretmediğin belli. dizide bir tane sarışın vardı o da bizans prensesini oynuyor. yorum yapmadan önce lütfedip bir baksaydın keşke
    Cevapla
  • Gecenemi77 2 yıl önce Şikayet Et
    Seyretmeyeverirsin sıkıntıya düşürmeyesin kendini.
    Cevapla
  • EKO 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncu zaten Türk rolü değil Bizanslı prensesi oynuyordu. Okumadan yorum yapmak işte böyle bir şey.
    Cevapla
  • Orhan Öztürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne iş yapardı ki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Formula 1 için heyecanlandıran açıklama: 2026 itibarıyla...
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!