Kuruluş Osman final mi yoksa sezon finali mi yapacak? Başroldeki isim bomba açıklamaya imza attı!

Şimdiye kadar birbirinden başarılı oyuncuların davet edildiği ve gelmiş geçmiş en fazla izlenen projelerden bir tanesi olan Kuruluş Osman'da milyonları yakından ilgilendirecek gelişme yaşandı. Sezon sonuna doğru adım adım yaklaşırken Kuruluş Osman'ın final mi yoksa sezon finali mi yapacağı sorusu akıllara geldi. Başroldeki isim Yıldız Çağrı Atiksoy ise özellikle son günlerde merak edilen konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Kuruluş Osman final mi yoksa sezon finali mi yapacak? Başroldeki isim bomba açıklamaya imza attı!
Kuruluş Osman final mi yoksa sezon finali mi yapacak? Başroldeki isim bomba açıklamaya imza attı!
GİRİŞ 23.04.2022 10:39 GÜNCELLEME 23.04.2022 10:39
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Yüksek bütçeli prodüksiyonuyla ekran başındakilere ilk bölümden bu yana görsel şölen sunan ve tüm ekibin özverili bir şekilde emek sarf etmesiyle beraber istikrarlı şekilde başarısını koruyan Kuruluş Osman'da sürpriz bir gelişme daha yaşandı. 20 Kasım 2019 tarihinden beri zengin kadrosu, iddialı sahneleri ve güçlü oyunculuk performanslarıyla yayın hayatını sürdüren Kuruluş Osman dizisi sezon sonuna doğru yaklaştı.

Alparslan Büyük Selçuklu'da 'Aysu Hatun' rüzgarı esecek! İlk defa Arka Sokaklar dizisinde görülmüştüAlparslan Büyük Selçuklu'da 'Aysu Hatun' rüzgarı esecek! İlk defa Arka Sokaklar dizisinde görülmüştü

Hal böyle olunca söz konusu diziyle alakalı en yeni gelişmeleri yakından takip edenler ise Kuruluş Osman'ın final mi yoksa sezon finali mi yapacağı sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Kuruluş Osman'da hem Umur Bey'in kızı hem Osman Bey'in eşi Malhun karakteriyle kameralar karşısına geçen Yıldız Çağrı Atiksoy'dan izleyenleri yakından ilgilendirecek bir açıklama gerçekleştirdi.

ATV Kuruluş Osman'ın Göktuğ'uydu! Burak Çelik'in anlaştığı projeyi duyanlar şaşkınlığını gizleyemediATV Kuruluş Osman'ın Göktuğ'uydu! Burak Çelik'in anlaştığı projeyi duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi

Sevilen oyuncu, sezon finalinin Temmuz ayına sarkabileceğini ifade etmesi Kuruluş Osman'ın final yapmamasını isteyen seyircilerin yüzünü güldürdü. Alınan bilgilere göre eğer herhangi bir değişiklik yapılmaz ise Kuruluş Osman dizisi dördüncü sezonda da ekranlarda varlık göstermeye devam edecek.

YORUMLAR 27
  • muzdarip 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter bitirin şu işkenceyi, birde şanlı tarihimizi alet ediyorsunuz
    Cevapla
  • diriliş ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    burak özçivitmi neyse ismini burda öğrendim çok yapmacık ounuyor hevesle ilk 2 bölümünü seyretmiştim sonra birdahaa seyretmedim bu herif baş rolü haketmiyor.. engin altan düzyatan devam edecekti saçma sapan bir diziye dönmüş. bence yayından kaldırılsın.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    tarih ve gerçekle alakasız seneryolarla uzattıkca uzatıyorlar insanları sıkıyor konu
    Cevapla
  • erdem değer 2 yıl önce Şikayet Et
    bu absürd diziyi izlemek yerine adam gibi oturun da alparslan - büyük selçukluyu izleyin. hiç değilse başrol oyuncusu at gibi kişnemiyor sürekli!
    Cevapla
  • Ulubatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    15 alple kaleyi feth e gidiliyor saçma .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
The Economist yazdı: Dolar hakim olsa da çöküş yakın
Altın fiyatlarında sert yükseliş