Art arda vedaların görüleceği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda beklenmeyen gelişme! O isim de...

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine ilerleyen bölümlerde dahil olmasına rağmen seyircisi tarafından çok sevilen Cemre Gümeli için ayrılık zamanı geldi. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda sezon finaline adım adım yaklaşırken Cemre Gümeli'nin hikayesinin son bulacağı bilgisi paylaşıldı.

Art arda vedaların görüleceği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda beklenmeyen gelişme! O isim de...
Art arda vedaların görüleceği Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda beklenmeyen gelişme! O isim de...
GİRİŞ 17.05.2022 14:17 GÜNCELLEME 17.05.2022 14:17
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Maria/Meryem karakteriyle 6.bölümde Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı kadrosuna adını yazdıran Cemre Gümeli'den sevenlerini üzecek haber geldi. Yiğit Özşener'in üstlendiği Pietro karakterinin kaçırılan kardeşi olarak kameralar karşısına geçen Cemre Gümeli'nin hikayesinin noktalanacağı öğrenildi. 

Yayın hayatına iddialı bir giriş yapan, hem senaryosuyla hem prodüksiyonuyla izleyenlerin ilgisini çeken Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın sezon finali için geri sayım başlatıldı. Güçlü bir kadroya sahip olan dizinin başarılı sahneleri seyirciyi ekran başına kilitlerken sezon sonunun gelmesinden ötürü yakın bir zaman sonra ekran macerasına birkaç ay boyunca ara verecek. Sezon finaline sayılı günler kala Cemre Gümeli'nin Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisine veda edeceği gelişmesi hayranlarını üzdü. Dizide Derviş'in köle ticaretin kurtardığı ve tıpkı kendi çocuğu gibi yetiştirdiği Maria/Meryem karakteriyle ekran önüne çıkan Cemre Gümeli'nin ayrılmasına çok az kaldı.

YORUMLAR 16
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Selam dizi güzel bence devamı gelir umarım
    Cevapla
  • Tanzer 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi niye yayınlatıyorlar anlamış değilim. O kadar kötü ki, tam komedi. Senaryo, oyunculuklar ilginç... Kaldırın gitsin. Çok çok daha kaliteli diziler yapılabilir...
    Cevapla
  • arslan 1 yıl önce Şikayet Et
    Engin altan düzyatan bile diziden ayrılıyor siz meryem karakteri diyrosunuz ilginç! Ölü dizi yazık oldu deniz savaşlarını konu alan dizi de deniz savaşı namına hiç bişe yok!
    Cevapla
  • Trakyalı 1 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta öldü zaten İsabelle beraber...
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben Bu Diziyi İlk Duyduğumda Büyük Heyecanlanmıştım. Lakin Olmadı. Yani Barbaros Hayrettin Paşa nın Kanuni Sultan Süleyman ın Emri İle Yazdığı Hayat Hikayesinin Yer Aldığı Kitabı Açıp Okusalar ve Direkt Kitabı Yazsalar Her Sayfasından Bir Bölüm Kitaptan da En az 300 Bölüm Zaten Çıkardı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebu Ubeyde: “Düşman Gazze'nin kumlarına saplanmış durumda”
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız