Üç Kız Kardeş, Kanal D'de bugün (10 Mayıs) var mı, yok mu? Merakla beklenen sorunun yanıtı...

Geçtiğimiz hafta reytinglerde yakaladığı sükseyle isminden söz ettiren Üç Kız Kardeş dizisinden beklenmedik haber gelmişti. Her bölümüyle ayrı heyecana sahne olan ve Salı akşamlarının en fazla izlenen yapımları arasına giren Üç Kız Kardeş bu hafta yayın akışından kaldırılmıştı. Peki bu hafta var mı, yok mu?

Üç Kız Kardeş, Kanal D'de bugün (10 Mayıs) var mı, yok mu? Merakla beklenen sorunun yanıtı...
Üç Kız Kardeş, Kanal D'de bugün (10 Mayıs) var mı, yok mu? Merakla beklenen sorunun yanıtı...
GİRİŞ 10.05.2022 09:42 GÜNCELLEME 10.05.2022 09:42
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

22 Şubat tarihinde yayın hayatına başlayan ve kısa bir süre içinde en fazla takip edilen projeler listesine giren Üç Kız Kardeş’ten izleyenleri hüsrana uğratacak haber gelmişti. Gerek kadrosuyla gerekse konusuyla seyircisinin ilgi odağına yerleşen ve Eda Teksöz’ün yönetmenliğinde çekimleri yapılan Üç Kız Kardeş dizisi bu hafta Kanal D yayın akışından kaldırılmıştı

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda üzücü ayrılık! Sonradan katılmasına rağmen seyircisi onu çok sevmiştiBarbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda üzücü ayrılık! Sonradan katılmasına rağmen seyircisi onu çok sevmişti

Kanal D’nin haftalık yayın akışı incelendiğinde her zamanki gününde ve saatinde yayınlanması beklenen Üç Kız Kardeş dizisi yerine Şarkılar Bizi Söyler adlı programın tekrar bölümü başlamıştı. Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in senaristliğini üstlendiği, yapımcılığında ise İnci Gündoğdu ve Ali Gündoğdu ikilisinin bulunduğu Üç Kız Kardeş dizisi bayram haftası nedeniyle yayınlanmamıştı. İclal Aydın'ın ''Üç Kız Kardeş'' isimli romanından uyarlanarak dizi projesine dönüştürülen Üç Kız Kardeş dizisi 10 Mayıs Salı tarihinde macerasına kaldığı yerden devam edecek.

Alparslan Büyük Selçuklu haftaya TRT1'de olacak mı? 9 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağı belli oldu!Alparslan Büyük Selçuklu haftaya TRT1'de olacak mı? 9 Mayıs'ta yayınlanıp yayınlanmayacağı belli oldu!

Teşkilat haftaya başlıyor mu? Pazar günü ekrana gelmeyen dizinin yayın tarihi için TRT1'den flaş karar!Teşkilat haftaya başlıyor mu? Pazar günü ekrana gelmeyen dizinin yayın tarihi için TRT1'den flaş karar!

YORUMLAR 11
  • defin 2 yıl önce Şikayet Et
    panik yapmayin iptv sayisiz film dizi var bitse sorun yok zaten kalitesiz bir sey
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    vay halimize vay,şimdik biz napçez..!?
    Cevapla
  • tunctunc 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede tek sorun asla senaryo yazari YOK..hep satin alinmi$ senaryolar ile dolu.
    Cevapla
  • Gönül Dağı 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de dizi denince aklıma sadece "Gönül Dağı" geliyor.. Reyting te tek... Diğer dizilere ve senaristlere duyrulur.. İnsanlara birşey katın.. Görsellik bir yere kadar.. Aamir Khan dan da örnek alın..
    Cevapla
  • Bilen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziyi evlerinde ses olsun diye mi açıyorlar saçma sapan dizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı