İddialı dizi sona mı eriyor? Üç Kız Kardeş'in 2.sezonda TV'de olup olmayacağı netlik kazandı

Son dönemin en başarılı dizileri arasında gösteren ve reytinglerde her hafta rakiplerine fark atan Üç Kız Kardeş dizisinin yeni sezonda da devam edip etmeyeceği belli oldu. 2.sezon onayını alarak hayranlarını sevindiren, Salı akşamlarının vazgeçilmez yapımlarından bir tanesi olan Üç Kız Kardeş’in 16. bölüm sonrasında sezon finali yapacağı açıklandı.

İddialı dizi sona mı eriyor? Üç Kız Kardeş'in 2.sezonda TV'de olup olmayacağı netlik kazandı
İddialı dizi sona mı eriyor? Üç Kız Kardeş'in 2.sezonda TV'de olup olmayacağı netlik kazandı
GİRİŞ 16.05.2022 15:20 GÜNCELLEME 16.05.2022 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Oyuncu ve sunucu olmasının yanı sıra gazeteci ve yazar kimliğiyle de tanınan İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 2.sezonda yayınlanıp yayınlanmayacağı kesinleşti. Yorucu ve yoğun geçen bir sezonun sonuna doğru adım adım gelirken Üç Kız Kardeş yapımının yeni sezonda da macerasına kaldığı yerden devam edeceği gelişmesi hayranlarını sevindirdi.

Masumlar Apartmanı’nda hüzünlü veda! Kızlarına araba alan, vasiyetini açıklayan Hikmet vefat mı etti?Masumlar Apartmanı’nda hüzünlü veda! Kızlarına araba alan, vasiyetini açıklayan Hikmet vefat mı etti?

İlk sezondaki başarısını ikinci sezonda da sürdürmeyi hedefleyen ve yaz ayı boyunca ekranlardan uzak kalacak olan Üç Kız Kardeş dizisinin sezon finali tarihine yönelik izleyenleri yakından ilgilendirecek haber geldi. Reha Özcan (Sadık), Berker Güven (Somer), İclal Aydın (Nesrin) ve Özgü Kaya (Türkan) gibi isimlerin başrollerini paylaştığı ve şimdiye kadar 11 bölüm yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinin 16.bölüm sonrasında yani 14 Haziran tarihinde sezon finali yapacağının bilgisine ulaşıldı.

YORUMLAR 2
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kaldı
    Cevapla
  • temel 1 yıl önce Şikayet Et
    butun dizi sevilen der baktigin zaman bakan yok az sayi o zaman nasil sevilen dizi olur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor