Kuruluş Osman'ın usta ismi Yıldız Kültür, Kardeşlerim bombasını patlattı! Sevenleri çok sevinecek

Senaristliğini ve proje tasarımını Bozdağ Film'in kurucusu Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Kuruluş Osman dizisinin Rabia Ana'sı Yıldız Kültür'den izleyenleri heyecenlandıracak haber geldi. Kuruluş Osman'daki performansıyla kendine hayran bıraktıran ve ayrıldıktan sonra hangi projeyle anlaşma sağlayacağı merakla beklenen Yıldız Kültür, NGM Medya imzasıyla Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Kardeşlerim dizisine transfer edildi.

Kuruluş Osman'ın usta ismi Yıldız Kültür, Kardeşlerim bombasını patlattı! Sevenleri çok sevinecek
Kuruluş Osman'ın usta ismi Yıldız Kültür, Kardeşlerim bombasını patlattı! Sevenleri çok sevinecek
GİRİŞ 16.05.2022 10:12 GÜNCELLEME 16.05.2022 10:12

20 Şubat 2021'den bu yana yayın hayatına devam eden ve içerisinde hem birbirinden yetenekli genç isimlerin hem de usta oyuncuların yer aldığı Kardeşlerim dizisinin kadrosuna Kuruluş Osman'dan sürpriz bir isim yerleştirildi. Serkan Birinci'nin yönetmenliği eşliğinde çekimleri İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleştirilen Kardeşlerim dizisine Kuruluş Osman'ın unutulmaz karakterlerinden Rabia Ana katılıyor.

Gönül Dağı'nda inanılır gibi değil dedirten ayrılık! O ismin gideceğini duyanlar şaşkına döndü Gönül Dağı'nda inanılır gibi değil dedirten ayrılık! O ismin gideceğini duyanlar şaşkına döndü

Gül Abus Semerci'nin senaristliğini üstlendiği ve yapımcılığında ise Nazlı Heptürk'ün bulunduğu Kardeşlerim projesine ''Sevgi Teyze'' karakteriyle Yıldız Kültür'ün dahil olması izleyenlerin merak duygusunu kabarttı. Kuruluş Osman'da rolü gereği şifa dağıtan ve şimdilerde Kardeşlerim dizisiyle el sıkışarak hayranlarını şaşırtan Yıldız Kültür, 14 Mayıs Pazar tarihinde yayına giren 52.son bölümde seyircisinin karşısına ilk kez geçti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz