Teşkilat 3.sezon olacak mı? 48.bölümüyle 2.sezonu tamamlayan diziye dair bomba açıklama

Aksiyon ve gerilimin üst düzeyde yaşandığı Teşkilat dizisinin 3.sezonda çekilip çekilmeyeceği konusu yakın mercek altına alındı. Diziyle alakalı en yeni gelişmelerden haberdar olmak isteyenler son günlerde Teşkilat’ın sezon finali mi yoksa final mi yapacağı bilgisini öğrenmek üzere araştırmalara koyuldu. İşte, TimsB & Productions imzasıyla Pazar akşamlarına damgasını vuran Teşkilat’a dair merak edilen ayrıntılar…

Teşkilat 3.sezon olacak mı? 48.bölümüyle 2.sezonu tamamlayan diziye dair bomba açıklama
Teşkilat 3.sezon olacak mı? 48.bölümüyle 2.sezonu tamamlayan diziye dair bomba açıklama
GİRİŞ 29.05.2022 16:18 GÜNCELLEME 29.05.2022 16:18
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Heyecan seviyesinin zirveye çıktığı Teşkilat dizisinde adım adım sezon sonuna gelinirken sıkı takipçileri yeni sezonda da ekranlarda olup olmayacağını merak etmeye başladı. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcısı olduğu, Deniz Baysal’la Çağlar Ertuğrul ikilisini seneler sonra tekrardan bir araya getiren Teşkilat dizisine ilişkin hayranlarının sabırsızlık içerisinde beklediği açıklama nihayet geldi.

Diriliş Ertuğrul’un Tekfur Vasilius’undan müjdeli haber! Çağdaş Onur Öztürk gümbür gümbür geliyorDiriliş Ertuğrul’un Tekfur Vasilius’undan müjdeli haber! Çağdaş Onur Öztürk gümbür gümbür geliyor

Teşkilat Senaryo ekibi tarafından senaryosu yazılan ve şu ana dek kırk altı bölüm yayınlanan Teşkilat projesinin kırk sekizinci bölümde sezon finali yaparak ekranlara birkaç ay ara vereceği bilgisi paylaşıldı. Bu da demek oluyor ki, Burak Arlıel’in yönetmenliği eşliğinde çekimleri Ankara ilinde gerçekleştirilen Teşkilat dizisi 29 Mayıs tarihinde sezon finali yaptıktan sonra 3.sezonda da TRT1 ekranındaki varlığını sürdürmeye devam edecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Yesılçam 1 yıl önce Şikayet Et
    Kenan doğulu. Yanlıştı ..Kadir Doğulu olacaktı
    Cevapla
  • Yahya 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizinin oyuncu kadrosu ve konsepti tamamen değişiyor yeni kadro çok güzel olacak
    Cevapla
  • Yesılçam 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Dizide oyuncu secimi yalnis. Dogrusu hem oyunculukta hemde dovus sporlarinda usta olan ıkı ısımden bırı başrole yakışırdı ..Haluk pıyes yada Kenan doğulu ..
    Cevapla
  • Yesılcam silgi 1 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme Kadir doğulu olacaktı Kenan degıl
    Cevapla
  • Yunus 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Teşkilat bittimiz ya vala çok güzel film ya vala ben onu izeldimi kendimi orda görüyorum ya vala sezon finali olsun ya vala
    Cevapla
  • 6SS 1 yıl önce Şikayet Et
    Valla mı:))))
    Cevapla
  • Tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    Konusu hariç hiç bir şekilde yerli ve milli bulmadığım bir dizi..!Siz bu dizileri çekmeden evvel mit gibi bir kurumu canlandıracak kişilerin film ve sosyal yaşamının geçmişini hiç mi gözden geçirmiyorsunuz.Filmin konusu zaten çekici,yeni yüzler bulmakta bu kadar mı zorluk çektiniz..!Oldum olası bu trt den hazzetmem,medyadaki belli grupların ve bütün olumsuz tiplerin yetişmesine alt yapı sağlayıp vatandaşın parasını kullanarak ekrana getirerek şöhret yapmış ama birini dahi elinde tutamamış memleketim örf ve adetlerine düşman tipler yetiştirmiş ve beslemiş kurum..!
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyuncu arıyorlar milliyetçi mit elemanı aramıyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...