Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında tansiyonu yükselten gelişme! Ortalığı birbirine katacak

Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında Moğol Komutanı Cebe, Osman Bey'e karşı düşmanlık besler. Nikola belasını başından defeden Osman Bey'e karşı kötülük yapanlara bir yenisi daha eklenir. Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında kin ve intikam duyguları taşıyan Cebe'nin sözleri ortalığı kasıp kavurur.

GİRİŞ 24.05.2022 21:11 GÜNCELLEME 26.05.2022 09:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Uzun uğraşların neticesinde Nikola'dan tamamen kurtulmayı başaran Osman Bey'i Kuruluş Osman 95.bölüm fragmanında kötü bir sürpriz beklemektedir. Turgut Alp'in ölümle burun buruna geldiği yeni bölüm fragmanında Cebe adındaki Moğol Komutanının ‘’Başladığı işi bitirmeden hiçbir yere gitmez’’ şeklindeki sözleri kopacak büyük fırtınanın habercisidir. 

Gönül Dağı’nda ender rastlanabilecek gelişme! Ayrılan ismi tekrar görmeye hazır olunGönül Dağı’nda ender rastlanabilecek gelişme! Ayrılan ismi tekrar görmeye hazır olun

Hakimiyetini geniş bir alana yaydıkça Osman Bey'in düşmanları da çoğalır ve Moğol Komutanı Cebe, hedeflerine ulaşabilmek açısından Bizans İmparatorluğu ile güçlerini birleştirir. Tehlikenin dozunun katlanarak arttığı Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman Bey, bir an dahi pes etmeden kanının son damlasına kadar mücadelesini ortaya koyacaktır. Diğer taraftan hiç beklemediği bir anda tuzağa düşürüldüğünün farkına varan Turgut Alp'in başının büyük belaya girmesi yeni bölüm fragmanında dikkat çeken detaylar arasındaki yerini aldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 10
  • CENGİZ 1 yıl önce Şikayet Et
    Ecdat deyınce herkez fatih gibi zannediliyor öyle değilmevki makam hırsı hep ödün vererek yükselmeyi getirir sonuç kurtarıcı bekler hale geliriz.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye bakarsak. Osman Gazi’nin ömrü hainleri temizlemekle geçmiş. Ne ara devlet kurmuş ve büyütmüş belli değil.
    Cevapla
  • Cngz56 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim gelirse gelsin bu diziyi burak bozuyor Osman Gazi rolüne uymuyor bu karakter aşk filmi çevirsin oda izlenirse tabi
    Cevapla
  • CESUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Okuma alışkanlığımız yok,bari bu dizilerden birazda olsa tarihimizi öğrenelim diyoruz,ama pempe dizilere çeviriyorsunuz.Gerçeklere bağlı kalırsanız daha güzel olur
    Cevapla
  • seko 1 yıl önce Şikayet Et
    cilki çıktı artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?