İbrahim Çelikkol'dan hayranlarının canını sıkacak karar! Bir Zamanlar Çukurova ile yollar ayrıldı

Pek çok iddialı projede boy gösterdikten sonra Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle anlaşma sağlayan İbrahim Çelikkol'dan takipçilerine hüsran yaşatacak bir haber geldi. Lojistik bir firmanın sahipliğini üstlenen Hakan Gümüşoğlu karakteriyle seyirciyi etkisi altına alan İbrahim Çelikkkol'un, Bir Zamanlar Çukurova'daki serüveni bitti.

İbrahim Çelikkol'dan hayranlarının canını sıkacak karar! Bir Zamanlar Çukurova ile yollar ayrıldı
İbrahim Çelikkol'dan hayranlarının canını sıkacak karar! Bir Zamanlar Çukurova ile yollar ayrıldı
GİRİŞ 18.06.2022 09:44 GÜNCELLEME 18.06.2022 09:44
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Demir Yaman' karakterinden öcünü alabilmek adına soluğu Adana'da alan ve burada tanıştığı Züleyha karakteriyle dünya evine giren Hakan Gümüşoğlu'nun hikayesi noktalandı. Bir Zamanlar Çukurova'da rol icabı Yaman Holding'in %50 hissedarı olan ve 'Mehmet Kara' ismini kullanan İbrahim Çelikkol projeyle yollarını resmen ayırdı.

Kuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştıKuruluş Osman'ın sevilen siması Zehra Yılmaz'dan üzen haber! Bodrum Masalı'yla yıldızı parlamıştı

2 Haziran Perşembe tarihinde ATV'de yayına girecek 139.bölümde 'Hakan Gümüşoğlu' karakterinin Bir Zamanlar Çukurova'daki macerasının sonuna geleceği öğrenildi. Yeni bölüm fragmanında kurşunların hedefi olan Hakan'ın acilen hastaneye kaldırılması tansiyon seviyesini yükseltti. Hiç beklenmedik bir anda Hakan'ın ölümün eşiğine sürüklendiğini gören Züleyha büyük bir korku ve paniğe kapılması da gerilimi artırdı. Bir Zamanlar Çukurova'da hiç vakit kaybetmeden ameliyat masasına yatırılan Hakan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı. Böylece senaryo gereği Hakan karakterinin son nefesini vermesiyle beraber ekranların başarılı oyuncusu İbrahim Çelikkol'un yolculuğu da sona erdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 31
  • Vanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım Züleyha şimdi kiminle evlenecek malum dizi başlayalı üç koca değişti.
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Sira Fikrette onunda basini yiyecekler.cunku olaylar basarili erkeklerin basini yemek icin kurgulanmis.amac her yakisikli basarili erkegin sonu budur demek oluyor.sacma bir dizi.
    Cevapla
  • Favorim 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar Çukurova en güzel bu sezondu oyuncuların hepsi çok başarılıydı keşke final olmasaydı
    Cevapla
  • Hediye Coşgun 1 yıl önce Şikayet Et
    Uzadikça saçma oldu bitirin gitsin
    Cevapla
  • Doğukan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca saçma değil bir kere adınıza konusmayin
    Cevapla
  • Omer Aidin 1 yıl önce Şikayet Et
    Fikret, sira sende....Zuleyha sende sans yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!