Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Gülperi'si Alparslan Büyük Selçuklu'yla anlaştı! Fahriye Evcen'den sonra...

Yayınlandığı döneme damgasını vuran Muhteşem Yüzyıl Kösem’de üstlendiği Gülperi Hatun karakteriyle yıldızı parlayan Ezgi Çelik, Alparslan Büyük Selçuklu ailesine katıldı. Muhteşem Yüzyıl Kösem’de senaryo gereği Handan Sultan’a bağlı olan ve harem kalfası rolüyle kameralar karşısına geçen Ezgi Çelik, Alparslan Büyük Selçuklu 3.sezonda kendini gösterecek.

Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Gülperi'si Alparslan Büyük Selçuklu'yla anlaştı! Fahriye Evcen'den sonra...
Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Gülperi'si Alparslan Büyük Selçuklu'yla anlaştı! Fahriye Evcen'den sonra...
GİRİŞ 22.06.2022 08:55 GÜNCELLEME 22.06.2022 08:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

2 sezon süren ve toplamda 60 bölüm Star TV’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle iddialı bir çıkış yakalayan Ezgi Çelik’ten müjdeli haber geldi. Timur Savcı’nın hem yapımcılığını hem proje tasarımını üstlendiği ve senaryosunu ise Yılmaz Şahin ile Özen Yula ikilisinin kaleme aldığı Muhteşem Yüzyıl dizisinin Gülperi Hatun’u Ezgi Çelik Alparslan Büyük Selçuklu’yla el sıkıştı.

Destan 26.bölüm 2.fragmanında göğüsleri kabartan sahne! Seyircinin takdirini topladıDestan 26.bölüm 2.fragmanında göğüsleri kabartan sahne! Seyircinin takdirini topladı

Yönetmenlik koltuğunda Zeynep Günay Tan’ın ve Çağatay Tosun’un oturduğu, 12 Kasım 2015 – 27 Haziran 2017 tarihleri arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem sayesinde geniş kitleler tarafından tanınırlık kazanan Ezgi Çelik, Alparslan Büyük Selçuklu’da İbrahim Yınal’ın eşi 'Öke Hatun' rolünü üstlenmeye hazırlanıyor.

Kuruluş Osman 97.bölüm 2.fragmanında Barkın'la ilgili flaş gelişme! Serdar Özer ayrılıyor mu?Kuruluş Osman 97.bölüm 2.fragmanında Barkın'la ilgili flaş gelişme! Serdar Özer ayrılıyor mu?

Muhteşem Yüzyıl Kösem haricinde Kanunsuz Topraklar, Söz, Arka Sokaklar, Ben de Özledim, Maria ile Mustafa ve Bir Çocuk Sevdim gibi dizi projelerinde de kameralar karşısına geçen Ezgi Çelik Alparslan Büyük Selçuklu dizisine farklı bir soluk kazandıracak.

TV8'in sevilen dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk'tan beklenmedik haber! Şok gelişme...TV8'in sevilen dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk'tan beklenmedik haber! Şok gelişme...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • Mukaddim Alioğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    GüZel film olsun, kim oynuyor fark etmez
    Cevapla
  • Ayten 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende daha izlemem keşke olmasaydı sizlere başarılar
    Cevapla
  • Ahmet Gezer 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya şartmı böyle onun bunun dizilerinde oynamış olması? Gitsin siyasi arenada boy göstersin o oyuncu. Yokmu baska o rolü oynayacak bir kız.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Alparslan Büyük Sdlçuklu dizidinde sürekli savaş ve dövüş sahnelerinin dışında tarihimize geçmişimize dair birşey kalmadı gibi,vahşette küffardan farkı olmayan sahneler olmasın.neden merhametimiz inancımız insanlığımız davamız bilge kişiliklerimiz ön plana çıkartılarak izleyici kitlesi genişlemesin
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru
    Cevapla
  • ihsan 1 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu diziyi severek izliyorduk bundan sonra adini bile anmiyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?