Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginlik mi çıktı? Yapımcı gerçeği bizzat anlattı!

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcılığını gerçekleştiren Emre Konuk ile dizide ‘Sultan Alparslan’ karakterini üstlenen Barış Arduç arasında tweet krizinin yaşandığı ileri sürülmüştü. Sosyal medyada çığ gibi büyüyen bu iddialar üzerine Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcısı Emre Konuk, hiçbir şekilde gerçekliği yansıtmadığını ve itibar edilmemesi gerektiğini belirten açıklamalarda bulundu.

Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginlik mi çıktı? Yapımcı gerçeği bizzat anlattı!
Alparslan Büyük Selçuklu'da gerginlik mi çıktı? Yapımcı gerçeği bizzat anlattı!
GİRİŞ 24.06.2022 09:11 GÜNCELLEME 24.06.2022 09:11

Emre Konuk’un kurucusu olduğu Akli Film ile Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin başrol oyuncusu Barış Arduç arasında iplerin gerildiği söylentisi ortaya atılmıştı. Söz konusu iddiaya göre, Alparslan Büyük Selçuklu’da 8 Kasım 2021 tarihinden beri ‘Sultan Alparslan’ karakteriyle kameralar karşısına geçen Barış Arduç’un geçmiş dönemde paylaştığı tweetinde sorun görülmüştü.

Gizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyorGizli Saklı’ya şaşırtıcı transfer! Afilli Aşk ve Maraşlı’nın yıldızı ekranlara bomba gibi dönüyor

Yine aynı iddiaya göre de, Alparslan Büyük Selçuklu’nun yapımcılığını üstlenen Emre Konuk’un, Barış Arduç’un geçmişte paylaşmış olduğu o tweeti kaldırmasını talep ettiği ve Barış Arduç’un ise yapımcıdan gelen bu teklife onay vermediği ileri sürülmüştü.

Sosyal medyayı sallayan bu iddialar üzerine Akli Film, resmi bir açıklamada bulunarak kamuoyunu bilgilendirdi. İddiaların gerçek olmadığının özellikle altını çizen Akli Film, "Bugün bazı internet sitelerinde çıkan Yapımcımız Emre Konuk’un başrol oyuncumuz Barış Arduç’u daha önce paylaştığı bir tweeti silmesi konusunda zorladığı ve oyuncumuzun bunu reddettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Ekibimiz ve kıymetli oyuncularımız heyecanla yeni sezon hazırlıklarına devam etmekte ve izleyici ile yeniden buluşmaya hazırlanmaktadır. İzleyicilerimizden bu tür haberlere itibar etmemelerini rica ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." şeklinde ifadelere yer verdi.

Oktay Kaynarca’dan Tarık Ünlüoğlu’nun eşine takdir toplayan teklif! Bu Cihana Sığmazam’da...Oktay Kaynarca’dan Tarık Ünlüoğlu’nun eşine takdir toplayan teklif! Bu Cihana Sığmazam’da...

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!