TRT1 Teşkilat’la vedalaşan Mustafa Açılan'dan ortalığı sallayacak proje! Seyirci bunu konuşuyor

2016 senesinde Kanal D’de yayına giren ‘Kanıt: Ateş Üstünde’ adlı dizi ile oyunculuk hayatına ilk adımı atan Mustafa Açılan, yeni projesiyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Bir Zamanlar Çukurova’da Züleyha’nın üvey ağabeyi ‘Veli Erdönmez’ karakteriyle yıldızı parlayan ve Teşkilat dizisiyle de iddialı bir çıkış yakalayan Mustafa Açılan, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle dönüyor.

TRT1 Teşkilat’la vedalaşan Mustafa Açılan'dan ortalığı sallayacak proje! Seyirci bunu konuşuyor
TRT1 Teşkilat’la vedalaşan Mustafa Açılan'dan ortalığı sallayacak proje! Seyirci bunu konuşuyor
GİRİŞ 29.06.2022 08:04 GÜNCELLEME 29.06.2022 08:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Abdullah Oğuz’un oturduğu ve senaryosunu ise Pınar Erkum, Ahmet Saatçioğlu ve Alper Pala’nın kaleme aldığı Kanıt: Ateş Üstünde dizisiyle ilk oyunculuk tecrübesini kazanan Mustafa Açılan bombayı patlattı. Bir Zamanlar Çukurova’da ‘Veli Erdönmez’ karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve senaryo gereği ‘Hünkar Yaman’ tarafından öldürülmesi sonucunda hikayesi biten Mustafa Açılan, çok konuşulacak bir projeye imzasını attı.

Kurtlar Vadisi'nin Mazhar Yıldıran'ı Hakan Boyav’dan ‘Balkan Ninnisi’ sürprizi! Hayran bıraktırdıKurtlar Vadisi'nin Mazhar Yıldıran'ı Hakan Boyav’dan ‘Balkan Ninnisi’ sürprizi! Hayran bıraktırdı

Babamın Günahları, Çocuk ve Maria ile Mustafa gibi dizi projelerinde ekran önüne çıkan ve son olarak rol aldığı Teşkilat dizisiyle geniş bir hayran kitlesine kavuşan Mustafa Açılan, Gelsin Hayat Bildiğin Gibi’yle ekranlara dönüş yapıyor. Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinde gözü kara, bıçkın, kafasına koyduğunu yapan ve asi karakterini oynamaya hazırlanan Mustafa Açılan, ‘Aras’ rolüyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

Yılmaz Erdoğan ve Necati Akpınar’ın kurucusu olduğu BKM imzasıyla Show TV’de yayına girecek Gelsin Hayat Bildiğin Gibi dizisinin sürpriz transferi Mustafa Açılan, Özge Özberk, Ertan Saban ve Devrim Özkan’la aynı ekipte yer alacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Gelecek 1 yıl önce Şikayet Et
    Hep ayni tip, rol yapmayı öğrenmesi lazim, konusma, yürüme, mimikler hep aynı. Azicik rol yapsa, ekran dolduran bir görüntüsü var aslinda.
    Cevapla
  • TIRIS 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne yalan söyliyim Teşkilattaki rolünü ve oyunculuğunu hiç beğenmedim. Bana itici geldi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi