Gönül Dağı, Kurban Bayramı'nda kahkaha tufanı estirmeye geliyor! Evlerinizi şenlendirecek

Yakın bir zaman önce gözyaşlarının sel olup aktığı bir bölümle sezonu kapatan Gönül Dağı, bu sefer sinema konseptiyle farkını konuşturmaya hazırlanıyor. Görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın yaptığı ve müziklerini ise Mayki Murat Başaran, Engin Arslan ve Sunay Özgür’ün bestelediği Gönül Dağı, Kurban 2 filmiyle izleyici kitlesini ağırlayacak.

GİRİŞ 04.07.2022 14:51 GÜNCELLEME 05.07.2022 11:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

‘Gedelli’ kasabasında ikamet eden Taner, Ramazan ve Veysel isimlerindeki 3 amcaoğlunun hayat hikayesini konu olarak işleyen Gönül Dağı, şimdi de sinema konsepti ile TRT1 ekranında olacak.

Kuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştıKuruluş Osman’dan Mükemmel Eşleşme’ye damga vuracak transfer! Usta isim TRT1’le el sıkıştı

Bilindiği gibi Gönül Dağı dizisi geçtiğimiz Kurban Bayramı haftasında ‘Kurban’ ismiyle yayınlanmış ve ortaya renkli görüntüler çıkmıştı. Keyifli ve eğlenceli sahneleriyle ekran başındakilerin yüzünü gülümseten Gönül Dağı, bu seneki Kurban Bayramı’nda da hayranlarını yalnız bırakmayacak.

Geçtiğimiz Kurban Bayramı haftasında dizi formatında dizi tutkunlarıyla buluşan Gönül Dağı bu kez bir değişiklik yapıp sinema filmi tadında unutulmaz dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor. Kahkahaların eksik olmadığı bir bölümle Kurban Bayramı’na renk katacak olan Gönül Dağı dizisinin 9 Temmuz Cumartesi tarihinde yayına gireceği öğrenildi.

Gönül Dağı dizisinde birlik, dayanışma ve uyum yakalayan ekip, Kurban 2 filminde Anadolu topraklarının yürekleri ısıtan hikayesini bir kez daha gözler önüne serecek. Şimdiye kadar Köprü Film imzasıyla 2 sezon ve 65 bölüm yayınlanan, ilk bölümden bu yana aldığı yüksek reytingleriyle göze çarpan Gönül Dağı dizisi 3.sezonda da macerasına hız kesmeden devam edecek.  

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • vitrin 1 yıl önce Şikayet Et
    Görüntü Yönetmeni Müslüm Şahin oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı