Haber7'den büyük başarı! 2022 ilk 6 ayında sildi süpürdü

Sosyal medyadaki başarılarına bir yenisini daha ekleyen Türkiye'nin en hızlı haber sitesi Haber7.com, 2022 yılının ilk 6 ayında Facebook'ta en çok etkileşim alan içeriklere imzasını attı.

Haber7'den büyük başarı! 2022 ilk 6 ayında sildi süpürdü
Haber7'den büyük başarı! 2022 ilk 6 ayında sildi süpürdü
GİRİŞ 05.07.2022 12:06 GÜNCELLEME 05.07.2022 18:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

1 Ocak – 30 Haziran 2022 tarihleri arasında 81 haber kuruluşunun paylaşımlarının incelendiği platformda en çok etkileşim alan bin içerik arasında Haber7.com rüzgarı esti. 720 milyondan fazla defa görüntülenen bu paylaşımlar, 274 milyonu aşkın etkileşim aldı.

HABER 7 EN ÇOK ETKİLEŞİM ALANLAR LİSTESİNDE

Sosyal medya ağının en çok kullanılan platformlarından bir tanesi olan Facebook'ta, en çok etkileşim alan bin paylaşım arasına Haber7.com, 106 içerikle 2. sırada girdi.

Kaynak: Datawrapper

İLK 10'A DAMGA VURDU

Yılın ilk yarısında Facebook'ta en çok etkileşim alan 10 haber arasında Haber7.com'dan 3 paylaşım yer aldı.

(1. Paylaşım)

9,44 milyon etkileşim alan paylaşıma binlerce yorum ve beğeni yağdı. 

(2. Paylaşım)

TOGG, dünyanın en büyük Tüketici Elektronoği Fuarı CES 2022’de yeniliklerini ve ilklerini dünyaya tanıtırken Haber7.com da bu tanıtıma katkıda bulundu. Bu katkı en çok etkileşim alan içerikler arasında girerek tescillendi.

(3. Paylaşım)

Haber7.com, Facebook'ta henüz yılın yarısı geride kalmışken en çok etkileşim alan 10 paylaşım arasına 3 tane içerikle girerek farkını ortaya koydu. Bu içeriklerden sonuncusu ise Rize'li genç fırıncının viral olan bu videosu.

 

VİDEOLAR ÖN PLANDA

Türkçe haber yayıncılarının Facebook sayfalarında 1 Ocak - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılan paylaşımlardan en çok etkileşim alan ilk 1.000'in türlere göre dağılımı:

Kaynak: Datawrapper

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Tarık7 1 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Haber7 gerçekten harika başarı oldu.
    Cevapla
  • misafir 32 1 yıl önce Şikayet Et
    Yıllardır takip ederim, başarınız daim olsun...
    Cevapla
  • Aslan kurt 1 yıl önce Şikayet Et
    Başarılarınızın devamını diliyorum bu vesileyle hayırlı bayramlar
    Cevapla
  • durbey akkaya 1 yıl önce Şikayet Et
    Artık ülke tv yi yada tv neti haber 7 olarak görmek istiyoruz
    Cevapla
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben 27 yaşındayım daha 13-14 yaşındayken haber7.comu takip ederdim. özendim hatta yerel bir haber stiesi açtım haber7 ye özenerek hazırlıyorum görselleri :) yıllar geçti ulusal bir gazeteci oldum. TRT de DHA da muhabirlik yaptım :) hala haber7.com u taki edıyroum :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İzmir'de deprem!