Payitaht Abdülhamid'in iddialı ismi Özlem Conker, suskunluğunu bozdu! Beklenmedik karar...

TRT1’de 2017 – 2021 yılları arasında yayınlanan Payitaht Abdülhamid’de ‘Bidar Kadınefendi’ rolünü üstlenen Özlem Conker, takipçilerini yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı. Toplamda 5 sezon ve 154 bölüm süren Payitaht Abdülhamid dizisindeki performansıyla akıllara kazınan Özlem Conker, oyunculuğu bıraktığı yönündeki iddialara son noktayı koydu.

Payitaht Abdülhamid'in iddialı ismi Özlem Conker, suskunluğunu bozdu! Beklenmedik karar...
Payitaht Abdülhamid'in iddialı ismi Özlem Conker, suskunluğunu bozdu! Beklenmedik karar...
GİRİŞ 24.07.2022 15:01 GÜNCELLEME 24.07.2022 15:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Görüntü yönetmenliğini Sami Saydan’ın yaptığı ve müziklerini ise Yıldıray Gürgen’in bestelediği Payitaht Abdülhamid’de 1. ve 28.bölümleri arasında yer alan Özlem Conker hakkında çarpıcı bir iddia ileri sürülmüştü. TRT1’in ES Film imzalı yapımı Payitaht Abdülhamid’de ‘Bidar Kadınefendi’ rolüyle hafızalarda kalıcı bir iz bırakan Özlem Conker’in oyunculuğu bıraktığı iddiası ortaya atılmıştı.

TV8 MasterChef Türkiye yarışmacısına 2.sürpriz teklif! Mehmet Yalçınkaya bakın nereye davet ettiTV8 MasterChef Türkiye yarışmacısına 2.sürpriz teklif! Mehmet Yalçınkaya bakın nereye davet etti

24 Şubat 2017’de yayın hayatına başlayıp 4 Haziran 2021’de final yapan Payitaht Abdülhamid’den sonra herhangi bir dizi projesinde görünmeyen Özlem Conker, oyunculuğu bıraktığı yönündeki iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Bir süredir ekranlardan uzak kalan ve son günlerde hakkında çıkan haberler konusunda açıklama bulunan Özlem Conker, "Oyunculuğu bırakmadım. Dinlenme arası verdim. Şu an okuyorum. Tekrar bir daha üniversite yapmak istedim. Mimari restorasyon okuyorum ben, mimarlık bölümü. Zor da bir bölüm, çok vaktimi aldı ama bana çok iyi geldi." şeklinde ifadelere yer verdi.

Bilindiği gibi asıl çıkışını Kınalı Kar dizisiyle yakalayan Özlem Conker; Canan, Karagül, Bahar Dalları, Sensiz Olmuyor, Eksik Etek, Vasiyet, Derya & Deniz gibi dizi projelerinde de başrol oyuncusu olarak kameralar karşısına geçmişti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 13
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    abdulhamid dizisinden ayrilinca cok uzulmustum . gercekten dizi benim icin bitti demistim . sayet oyle oldu gelen gideni aratti ve dizi sona erdi . umarim biran once proje ike ekrana gecersiniz
    Cevapla
  • mahfi 1 yıl önce Şikayet Et
    üniversite okuduğundan. şüpheliyim, üniversite okuyan biri "üniversite yapıyorum.." demez.
    Cevapla
  • Hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Ama mimarmış. Belki inşa edilecek üniversitenin projesini yapıyordur. Aksi halde, biraz da Türkçe yap, denir.
    Cevapla
  • Yavuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer Özlem hanımefendi televizyonlardan izledigimiz oyunculuğunuz ve hanimefendiliginiz takdire şayan sizi her televizyon yapımında beğenerek izledik bundan sonrada bizleri sizi izlemekten mahrum etmeyin Rabbim size yakınlarınızla sağlık, sıhhat mutlu yaşamayı nasip etsin, bizede sizi izlemeyi inşallah.
    Cevapla
  • Mücahid 1 yıl önce Şikayet Et
    Oyunculuğu bırakmasını medreseye kaydını yaptırıp İslami ilimlerle meşgul olmasını tavsiye ederim.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Kücüktüm kinali kar dizisinde tanidim özlem hanimi ne günlerdi o günler aklima mazi geldi
    Cevapla
  • Öner 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben de Aynalı Tahir'den tanıyorum. Ah eskiler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
KAAN için kritik millileştirme: Hedefler yerli sistemle vurulacak
NATO'dan Rusya'yı çıldırtacak Ukrayna duyurusu! Üyeliği resmen ilan ettiler!