TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz’den ‘Modern Doğu Masalları’ müjdesi! Kadro açıklandı

Gönül Dağı’nın yapımcılığını üstlenen Ferhat Eşsiz, TRT Dijital platformunda yayın hayatına girecek Modern Doğu Masalları isimli dizi projesi için kolları sıvadı. Çekimlere başlandığı açıklanan Modern Doğu Masalları dizisinde Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay'ın rol alacağı açıklandı.

TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz’den ‘Modern Doğu Masalları’ müjdesi! Kadro açıklandı
TRT1 Gönül Dağı’nın yapımcısı Ferhat Eşsiz’den ‘Modern Doğu Masalları’ müjdesi! Kadro açıklandı
GİRİŞ 16.07.2022 09:40 GÜNCELLEME 16.07.2022 09:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Köprü Film isimli yapım şirketinin kurucusu ve 2 sezondur yayın hayatına devam eden Gönül Dağı dizinin yapımcısı Ferhat Eşsiz, bir projesini daha izleyenlerin beğenisine sunacak. TRT Dijital adındaki uluslararası bir dijital platform için dizi projesi hazırlığında olduğunda öğrenilen Ferhat Eşsiz’den seyircilerin merakını artıracak bir haber geldi.

17 Ekim 2020’den günümüze kadar Gönül Dağı’nın yapımcılığında bulunan Ferhat Eşsiz, titizlik içerisinde çalışmalarını yürüttüğü dizisinin Modern Doğu Masalları olduğunu açıkladı. Toplamda sekiz bölümden oluşması planlanan Uzak Doğu Masalları dizisinin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı.

Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstleneceği ve yol hikayesinin konu olarak işleneceği Uzak Doğu Masalları’nın çekimlerine başlandığının bilgisine ulaşıldı.

Babalarını kaybeden 2 kardeşin başından geçen olayları gözler önüne serecek Uzak Doğu Masalları yapımında Semih Ertürk, Feyyaz Duman ve Mehmet Atay üçlüsünün başrolleri paylaşacağı gelişmesi aktarıldı.

Öte yandan görüntü yönetmenliğini ise Sami Saydan’ın yaptığı ve şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Uzak Doğu Masalları’nda, Mehmet Atay ‘Dondurmacı İhsan’, Feyyaz Duman ‘Halil’ ve Semih Ertürk de ‘İbrahim’ karakteriyle kameralar karşısına geçecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilatı bekliyorum sabırsızlıkla
    Cevapla
  • osmannn 1 yıl önce Şikayet Et
    Veysel diziden ayrılıyor o zaman
    Cevapla
  • Teskılat 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun
    Cevapla
  • Ayşegül cukur 1 yıl önce Şikayet Et
    Berk atan ve cihat survarioglu olacak mi
    Cevapla
  • Ömer Ekrem AK 1 yıl önce Şikayet Et
    Cihat Süvarioglu olursa izlenir. yoksa izlenmez.... bence
    Cevapla
  • bülent duman 1 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?