İYİ Partili gazeteci Demirağ'dan Demirtaş'a övgü: Türkü söyleyenden zarar gelmez

Yeniçağ gazetesi yazarı, İYİ Parti yandaşı Yavuz Selim Demirağ, terör soruşturmaları kapsamında cezaevinde tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a övgüler dizdi.

GİRİŞ 28.07.2022 16:45 GÜNCELLEME 28.07.2022 16:45
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başı çektiği muhalefet kanadında terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan HDP'nin eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'a destek açıklamalarının arkası kesilmiyor.

KILIÇDAOĞLU'NUN EN BÜYÜK ARZUSU

Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş'tan övgüyle bahsetmiş Demirtaş'ın PKK konusundaki açıklamalarını 'son derece önemli' bulduğunu ifade eden CHP lideri, "Bunun devamının gelmesi lazım. Bir an önce serbest kalması benim en büyük arzum." demişti.

Kılıçdaroğlu'nun ve CHP'lilerin her fırsatta güzellemeler dizdiği Demirtaş'a bir övgü de Yeniçağ gazetesi yazarı, İYİ Parti yandaşı Yavuz Selim Demirağ'dan geldi.

"DEMİRTAŞ'TAN ZARAR GELMEZ"

HDP Milletvekili Garo Paylan'ın da bulunduğu yayına katılan Demirağ, Demirtaş'tan övgüyle söz etti. Demirağ şu ifadeleri kullandı:

"Bir kere bağlama çalan adamdan, türkü söyleyen adamdan zarar gelmez. Selahattin Demirtaş'in ben türkülerini dinledim, bağlamasını dinledim. HDP'nin Türkiye partisi olması yolunda çok ciddi adımlar attı. Ben Selahattin Demirtaş'ın son dönemlerdeki açıklamalarını tarihi buluyorum. 'Çanakkale şehitlerini ziyaret etmeliyiz, onlara dua etmeliyiz' bu çok güzel bir adım."

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 186
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz efendi ,hiç mi omurganız, onurunuz kalmadı? Bu neyin savrulması böyle. Geçmiş yazılarınız da katil, it dediğiniz Apo'nun heykelini dikeceğiz, buna alışsanız iyi olur diyen Demirtaş' dan zarar gelmez öyle mi? Kandil dağlarında baş teröristlerle poz veren, Kobani fitilini ateşleyip masumların katledilmesine sebep olandan zarar gelmez öyle mi? En son saz çaldığında sonra neler oldu görmedik mi. O şehitlerin ahı sizinle olsun daima inşaallah.
    Cevapla
  • İlhan ayda 1 yıl önce Şikayet Et
    NASILDA PKK SEVİCİSİNİZ LANET OLSUN SİZE VE SİZ GİBİ düşünenlere
    Cevapla
  • Feramuz Akbulut 1 yıl önce Şikayet Et
    Ya Yavuz bu kadarına da pes.Devlet bey ,MHP düşmanlığı sizlerin beyinlerini dumura uğratmış.
    Cevapla
  • H. Cebeci 1 yıl önce Şikayet Et
    Terörist güzelleme yapıp, Türk milletini kandırmayı amaçlıyorlar. Akıttığınız kanda boğulun.
    Cevapla
  • M.b 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu PKK sizin için bir veli nimet olmuş herkesi terörist ilan edip duruyorsunuz bu malzemede elinizden giderse neyle suçlıyacasınız.
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Madem öyle, Ahmet Kayayı neden linç ettiniz, Ahmet Kayanın elinde silah mı vardı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor