Show TV dizisi Aziz'den seyirciyi hüsrana uğratan haber! Yapım şirketinden beklenmedik karar

03 Medya imzasıyla Cuma akşamları Show TV’de yayına giren Aziz, final yapan diziler kervanına katıldı. Yapım şirketinden gelen resmi açıklamaya göre Aziz dizisinin yayından kaldırılması kararlaştırıldı. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan Aziz projesinin ekran ömrünün tükenmesi izleyenlere hayal kırıklığı yaşattı.

Show TV dizisi Aziz'den seyirciyi hüsrana uğratan haber! Yapım şirketinden beklenmedik karar
Show TV dizisi Aziz'den seyirciyi hüsrana uğratan haber! Yapım şirketinden beklenmedik karar
GİRİŞ 02.09.2022 12:11 GÜNCELLEME 02.09.2022 12:11
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

5 Kasım 2021 tarihinden beri Show TV ekranında varlık gösteren Aziz dizisi hakkında kimsenin beklemediği bir karar alındı. Çekimleri Sakarya, Antakya ve İstanbul olmak üzere 3 farklı yerde gerçekleştirilen Aziz dizisinin 2. sezonu izleyici kitlesi tarafından merak ve heyecan içerisinde bekleniyordu. Ancak Saner Ayar’ın kuruculuğunu üstlendiği yapım şirketi 03 Medya’dan üzücü haber geldi.

Gönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali'ye teklif yağmuru yağıyor! 'Bu teklif kaçmaz!' dedirten projeGönül Dağı’ndan ayrılan Gülsim Ali'ye teklif yağmuru yağıyor! 'Bu teklif kaçmaz!' dedirten proje

Proje tasarımını Zeynep Günay Tan’ı yaptığı dram, aksiyon ve tarihi türdeki Aziz dizisi ekran serüveninin sonuna geldi. Yönetmenlik koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu ve müziklerini ise Ercüment Orkut ile Cem Tuncer ikilisinin bestelediği Aziz dizisinin yayın hayatı noktalandı. Şimdiye kadar 28 bölüm yayınlanan ve senaryosunu ise Volkan Yazıcı’nın kaleme aldığı Aziz dizisinin yapımcısı sosyal medya platformu aracılığıyla izleyenleri yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı.

Yapım şirketi, "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" şeklinde ifadelere yer vererek projenin yayından kaldırıldığını kamuoyuna resmen duyurdu.

 

Aziz dizisinin macerasının bittiğinin açıklanmasının akabinde Instagram hesabı üzerinden ‘veda’ paylaşımı gerçekleştiren Murat Yıldırım, "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" sözlerini kaydetti.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 24
  • ayse 1 yıl önce Şikayet Et
    izliyor ve seviyorduk
    Cevapla
  • Rasim 1 yıl önce Şikayet Et
    Geç bile kalmışlar, neticede kendisine gerillanın annesi diyen fisun demirel i kadrosunda oynatan vatanperver bir dizi.. Yersen yoğurt içersen ayran..
    Cevapla
  • HASAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Bari Hatayı kurtarsınlarda öyle bitirsinler seyirciye saygısızlık yapmasınlar
    Cevapla
  • Misafir65 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu saçma sapan diziler ne işe yarıyor elbetteki toplumumuzu bozmaktan ahlaki değerleri dejenere etmekten başka bir işe yaramıyor. Bu diziler topluma faydalı olmadıkları gibi cahilliği ilimsizliği de katbekat artırdı.
    Cevapla
  • Tıraş 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki pek sevilen bir dizi değilmiş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti