Kara Tahta'nın 2. sezonunun gelmesini isteyenleri üzecek haber! Hesapları altüst edecek gelişme

Göze çarpan konusu ve sağlam kadrosuyla izleyenleri ekrana bağlayan TRT1 dizisi Kara Tahta’dan talihsiz haber geldi. Yaz sonunun gelip çatmasıyla beraber Kara Tahta’yla ilgili geri dönüşü olmayacak bir karar alındı. Hafızalardan silinmeyecek sahneleriyle izleyenlere duygu seli yaşatan Tahta’nın ekran serüveni bitiyor.

Kara Tahta'nın 2. sezonunun gelmesini isteyenleri üzecek haber! Hesapları altüst edecek gelişme
Kara Tahta'nın 2. sezonunun gelmesini isteyenleri üzecek haber! Hesapları altüst edecek gelişme
GİRİŞ 30.08.2022 15:48 GÜNCELLEME 30.08.2022 15:48
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

30 Mart’tan beri ÜS Yapım imzasıyla ekranlardaki yerini alan Kara Tahta dizisine dair tüm umutlar tükendi. Süreyya Yaşar Önal’ın yapımcısı olduğu ve Çarşamba akşamları TRT1 ekranına taşınan Kara Tahta dizisi için yolun sonu göründü.

Ender Mıhlar’ın yönetmenliğini yaptığı Kara Tahta projesinin ilk olarak 10. bölümde biteceği duyurulmuş lakin aradan çok geçmeden alınan bu karardan geri dönülmüştü. Reytinglerde yükselişe geçmesiyle beraber çekimleri Edirne’de gerçekleştirilen Kara Tahta’nın macerasının yaz ayı boyunca sürmesi kararlaştırılmıştı.

Show TV'den radikal karar! Aziz dizisi hakkında flaş hamle: Yapım şirketi resmen ilan ettiShow TV'den radikal karar! Aziz dizisi hakkında flaş hamle: Yapım şirketi resmen ilan etti

Müziklerini Tuna Hizmetli’nin bestelediği ve 19 bölümdür yayın hayatına devam eden Kara Tahta, aradan yalnızca 1 bölüm geçmesinin ardından sona erecek. Başrollerini Miray Daner (Irmak Güngör) ve Furkan Andıç (Atlas Kandemir) ikilisinin paylaştığı Kara Tahta 31 Ağustos 2022 tarihinde ekranlara veda edecek.

Senaryosunu Tuna Görgün ile Betül Yağsayan’ın kaleme aldığı ve 2. sezon onayı alamayan Kara Tahta’nın finalinde yaşananlar takipçileri tarafından soluksuzca izlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş
    Cevapla
  • Çok şükür 1 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada kadın kalmamış; 2 erkek bir kadını paylaşamıyorlar. Bize bunlarla gelmeyin, ne trt de ne de diğer kanallarla. Rtük bu tür dizileri neden yayından kaldırmaz? Bize ruhumuzu besleyen, ders verici diziler gerek!
    Cevapla
  • Vaktinde guzel 1 yıl önce Şikayet Et
    Güzel dizi ve vaktinde zorla uzatmak icin konu bittigi halde baymadan bitirildiği icin guzel oldu. Guzel başladı oyle de bitti. Keske diger diziler de böyle olsa.
    Cevapla
  • Ahmet BULUT 1 yıl önce Şikayet Et
    çok şükür
    Cevapla
  • mısafır 1 yıl önce Şikayet Et
    hıç ızlemedım bu dızıyı şahşen kasaba doktoru buna bın basar teşkılatı kasaba doktorunu beklıyoruz bıde büyük selçukluyu ızlemeye başlayacam maluk kadın şükür dızıde yok ızlemeye başlarım kocası bı yerde kendı bı yerde domadılar paraya açğözler oda yetmıyo çocukalrıda reklamda ayıp be ayıp
    Cevapla
  • Soğut icini 1 yıl önce Şikayet Et
    O oynamasa o rolde başkası oynayacak, ayrica ayri birer fert onlar, herkes, gencken kendi başarısını surdurmek ister, paranizi mi çalıyorlar, kendi alanlarinsa başarılılar, çalışıp kazanıyorlar, başkası olunca sorun değil de, onlar olunca ne zorunuza gitti. Sizin hasetliginiz asıl ayıp. Çocuklarını oynatmalari eleştirilebilir sadece, tercih hakki olmadığı için. Onu da çocuklarına yatırım yapiyorlarsa sorun değil. Her zaman her firsat olmaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...