Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Volkan Bico’su Kuruluş Osman’da! 2 yıl sonra şaşırtan karar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Volkan Bico’ ve Arka Sokaklar’da ‘Tarık Bostancı’ rolüyle kameralar karşısına geçen Gökhan Mumcu’nun yeni adresi belli oldu. 1996 – 2000 yılları arasında yayınlanan Kara Melek dizisiyle televizyon kariyeri başlayan ve oyunculuğun yanı sıra bir dönem modellik de yapan Gökhan Mumcu, Kuruluş Osman dizisinin 4. sezonunda izleyenleri ağırlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Volkan Bico’su Kuruluş Osman’da! 2 yıl sonra şaşırtan karar
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın Volkan Bico’su Kuruluş Osman’da! 2 yıl sonra şaşırtan karar
GİRİŞ 07.09.2022 10:00 GÜNCELLEME 07.09.2022 10:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkan Derya’nın yönetmenlik koltuğunda oturduğu ve yapımcılığını ise Ertuğrul Karslıoğlu’nun üstlendiği Kara Melek dizisiyle ilk oyunculuk tecrübesini kazanan Gökhan Mumcu’dan hayranlarını sevindiren haber geldi. Başrollerini Sanem Çelik, Mustafa Alabora, Ece Uslu ve Zerrin Arbaş’ın paylaştığı, 4 sezon 110 bölüm süren Kara Melek’te üstlendiği Kenan karakteriyle keşfedilen Gökhan Mumcu, Kuruluş Osman ailesinin bir üyesi oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ‘Volkan Bico’ karakteriyle yıldızı parlayan ve pandemi döneminin araya girmesinden ötürü oyunculuk kariyerine belirli süre ara veren Gökhan Mumcu, Kuruluş Osman’dan gelen teklifi kabul etti. Kuruluş Osman 4. sezonunda sürpriz bir karakterle izleyenleri şaşırtmaya hazırlanıyor.

Aynı zamanda art arda yaptığı transfer hamleleriyle kadrosunu zenginleştiren ve dinamikliği artıran Kuruluş Osman yeni sezonda Destan'ın Çolpan Hatun'u İpek Karapınar ve Teşkilat'ın Hulki'si Nihat Altınkaya'nın da yer alacağı öğrenildi.

Öte yandan Ah Nerede, Bir Zamanlar Kıbrıs / Kıbrıs: Zafere Doğru, Zümrüdüanka, Bizim Hikaye, Güneşin Kızları, Benim Adım Gültepe gibi dizilerde boy gösteren Miray Akay da Kuruluş Osman hanesine adını yazdırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Hakan 1 yıl önce Şikayet Et
    E haydi bakalım
    Cevapla
  • Osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Film yapımcıların parası çok heralde Osman Bey döneminde bu kadar çok olay olmadı ki filmde olmuş gibi gösteriliyor. Yeter artık tadı kaçtı kurun şu Osmanlıyı kardeşim. Orhan Bey var 1.Murat var onlarla birlikte bir kuruluş dizisi olsun bu değişik Osman Beyden bıktık artık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...