İnci Ertuğrul ile Kanal 7'de yepyeni bir dönem başlıyor! "İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var"

Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir program başlıyor. Gazeteci ve televizyoncu İnci Ertuğrul, "İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var" ile Kanal 7 ailesine katıldı. Deneyimli gazeteci Ertuğrul, Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a duygularını paylaştı.

İnci Ertuğrul ile Kanal 7'de yepyeni bir dönem başlıyor! "İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var"
İnci Ertuğrul ile Kanal 7'de yepyeni bir dönem başlıyor! "İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var"
GİRİŞ 07.09.2022 15:00 GÜNCELLEME 07.09.2022 15:00

Bir süredir ekranlarda görünmeyen gazeteci, yazar ve aynı zamanda televizyoncu olan İnci Ertuğrul, yeni sezonda Kanal 7 ailesine katılıyor. Kanal 7 ekranlarında kalpleri buluşturmaya hazırlanan deneyimli gazeteci Ertuğrul, "İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var" adlı programla kayıpları bulmaya ve dargınları barıştırmaya geliyor.

Çeyrek asırdır yaptığı gazeteciliği, adil ve güvenilir kimliğiyle tanınan İnci Ertuğrul ve güçlü ekibi, Kanal 7'nin bu iddialı projesiyle insanlara umut olacak. 

Genç, dinamik ve deneyimli bir aileye dahil olan İnci Ertuğrul duygularını Yasemin.com muhabiri Müge Çakmak'a anlattı.

"HER ZAMAN ÜMİDİ DİRİ TUTMAMIZ LAZIM"

İnci Ertuğrul, Kanal 7'nin bu heyecan verici programı sayesinde ne yaşanırsa yaşansın, ümidin her zaman diri tutulması gerektiğine vurgu yaptı. "Öncelikle Kanal 7 ailesiyle buluşacağımız için çok mutluyuz. Köklü bir aile. Türkiye'nin en eski kanallarından bir tanesi. Biliyorum ki çok sadık bir seyirci kitlesi var. Umarım bizi evlerine misafir ederler ve bu birliktelik uzun bir süre devam eder" diyen Ertuğrul programın içeriğinden de şu şekilde bahsetti:

"Aslında programın içeriği daha önce yaptığım programlara çok benziyor diye söyleyebilirim. Ama programın ismi, yapmak istediğimiz şeyin altını çiziyor biraz da. İnci Ertuğrul İle Ümit Hep Var. Ne yaşanırsa yaşansın, hangi olumsuzlukla karşılaşırsak karşılaşalım o ümit peşinde koşmamız lazım demek istiyoruz seyirciye."

'İNCİ ERTUĞRUL İLE ÜMİT HEP VAR' PROGRAMININ KONUSU NE?

Gerçek insan hikâyelerinin yer alacağı İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var programında kayıp vakaları derinlemesine araştırılarak, olayların iç yüzü ortaya çıkarılacak, aileler kaybettikleri sevdiklerine yeniden kavuşacak. Televizyonun büyük kitlelere ulaşma gücünden yararlanarak seyircileri de ihbar süreçlerine dahil edecek program, kolluk kuvvetleri ile olan dirsek temasıyla kayıp insanların ardında bıraktıkları sırları aydınlatacak. Farklı sebeplerle birbirine dargın insanların da bir araya getirileceği programda aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesiyle de insanların hayatına dokunulacak.

'İNCİ ERTUĞRUL İLE ÜMİT HEP VAR' PROGRAMI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Topluma fayda ilkesiyle yola çıkan İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var, yakında Kanal 7 ekranlarındaki yerini alacak.

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!