“İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var” Kanal 7’de başladı

Kanal 7 ekranlarında hasretleri dindirecek, kalpleri buluşturacak yepyeni bir program başlıyor. Deneyimli gazeteci ve televizyoncu İnci Ertuğrul kayıpları bulmaya, dargınları barıştırmaya, insanların hayatına dokunmaya geliyor.

“İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var” Kanal 7’de başladı
“İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var” Kanal 7’de başladı
GİRİŞ 12.09.2022 12:50 GÜNCELLEME 12.09.2022 13:06
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çeyrek asrı aşan gazetecilik deneyimi ve güvenilir kimliğiyle İnci Ertuğrul Kanal 7 ekranlarında yepyeni bir serüvene başlıyor. İnci Ertuğrul ve güçlü ekibi, umut arayan insanların hayatına dokunmak için yola çıkıyor. Gerçek insan hikâyelerinin yer alacağı İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var programında kayıp vakaları derinlemesine araştırılarak, olayların iç yüzü ortaya çıkarılacak, aileler kaybettikleri sevdiklerine yeniden kavuşacak. Televizyonun büyük kitlelere ulaşma gücünden yararlanarak seyircileri de ihbar süreçlerine dahil edecek olan program, kolluk kuvvetleri ile olan dirsek temasıyla kayıp insanların ardında bıraktıkları sırları aydınlatacak.

Farklı sebeplerle birbirine dargın insanların da bir araya getirileceği programda aynı zamanda birçok sosyal sorumluluk projesiyle de insanların hayatına dokunulacak. Kayıp yakınlarının hukuksal ve psikolojik açıdan da destekleneceği programa uzman görüşleriyle Uzman Psikolog Aslı Dalan, Uzman Psikolog Uğur Dalan, Hukuk Danışmanı Avukat Gözde Dolan Erzurumlu da katkı sağlayacak.

Topluma fayda ilkesiyle yola çıkan İnci Ertuğrul ile Ümit Hep Var, 12 Eylül Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün canlı yayınla saat 12.45’te Kanal 7 ekranlarındaki yerini alacak.

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • zamliy61 1 yıl önce Şikayet Et
    Hemşerime başarılar dilerim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!