Güldür Güldür Show’da transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Öyle isimler katılıyor ki

Birbirinden eğlenceli skeçleriyle kahkaha tufanı estiren Güldür Güldür Show’un yeni sezonuna taze kan geliyor. Ali Sunal’ın keyifli sunumu eşliğinde gerçekleşen ve 9 sezondur yayın hayatına devam eden Güldür Güldür Show’a 3 isim birden katılıyor.

Güldür Güldür Show’da transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Öyle isimler katılıyor ki
Güldür Güldür Show’da transferlerin ardı arkası kesilmiyor! Öyle isimler katılıyor ki
GİRİŞ 24.09.2022 08:53 GÜNCELLEME 24.09.2022 08:54
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Murat Kepez’in senaryosunu kaleme aldığı ve Necati Akpınar’ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Güldür Güldür Show’da transfer zilleri çalıyor. 27 Şubat 2013’den beri ekranlarda varlık gösteren Güldür Güldür Show ekibine sürpriz simalar girecek.

Yönetmenlik koltuğunda Meltem Bozoflu’nun oturduğu ve şimdiye kadar 312 bölüm yayınlanan Güldür Güldür Show ailesine 3 üye birden katılıyor. Renkli skeçleriyle ekran başındakileri gülmekten kırıp geçiren Güldür Güldür Show’a Erdem Yener, Hasibe Eren ve Gürhan Altundaşar geliyor.

Zengin kadrosuyla ilgi odağına yerleşen ve çok geniş bir kitleye hitap eden içerikleriyle adından söz ettiren Güldür Güldür Show yeni sezona bomba gibi başlıyor. Gerek canlandırmalarıyla gerekse tiplemeleriyle yayına girdiği her hafta sosyal medyanın gündemine giren Güldür Güldür Show, eski ve yeni oyuncularıyla izleyenleri bir kez daha ekran başına toplamaya hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 46
  • Bir Dost 1 yıl önce Şikayet Et
    Ooo Hüseyin geri dönüyor, süper...
    Cevapla
  • tunctunc 1 yıl önce Şikayet Et
    Erdem yener kacinci kez cikti yine geldi..i$ bulurum dizi cekerim´filmde oynarim diyerek cikiyor ba$arili olamayinca yine güldür güldüre geliyorlar..Ayip be insanda utanma olmali...
    Cevapla
  • Cengiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Toplum ahlaki ile dalga geçen grup
    Cevapla
  • ertaç 1 yıl önce Şikayet Et
    tamamen aile yapısına karşıt bir dizi,izlemiyoruz
    Cevapla
  • faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilal ve Şevketin yerini hiç kimse dolduramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
İşgalci teröristler Gazze'ye giden un yüklü kamyonu durdurup çuvalları parçaladılar!