Emanet üçüncü sezonu başlıyor: Yaman ve Yusuf'u neler bekliyor?

Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi Emanet üçüncü sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkıyor. Seher’in ölümünün ardından derin bir yasa bürünen Yaman ve Yusuf’un sessizliğe gömülen hayatı, Emanet ile ekrandaki yerini alacak.

Emanet üçüncü sezonu başlıyor: Yaman ve Yusuf'u neler bekliyor?
Emanet üçüncü sezonu başlıyor: Yaman ve Yusuf'u neler bekliyor?
GİRİŞ 19.09.2022 21:29 GÜNCELLEME 19.09.2022 21:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bir yanda mutluluğu yakaladığını düşünürken tüm hayatı tepe taklak olan Yaman, diğer yanda annesinden sonra sığındığı tek liman teyzesini de kaybeden minik Yusuf… Seher’in vefatıyla büyük bir acıyla sınanan Yaman ve Yusuf’un öyküsü Emanet ile izleyicisiyle buluşacak. Ekranların heyecanla takip edilen dizisi Emanet üçüncü sezonda aksiyonun dozunu arttıracak. 

Üçüncü Sezon Hikayesi:

Seher’in vefatının ardından üç ay geçer. Seher’in ölümü kendisi de aslında hain bir tuzağın kurbanı olan Aziz’in üstüne kalır. Asıl azmettirici olan Topal ellerinde kardeşinin kanı ile aile imparatorluğunun başına geçerken, Yaman’ı da hapse attırmak için elinden geleni yapar fakat amacına ulaşamaz. Geçen üç ayın içinde, Yaman, Aziz’i öldürme suçuyla göz altına alınsa da işlenen suçtan aklanır. Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanır. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek ister. Fakat Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramaz. Yaman yeğeninin tekrar eskisi gibi olması için birçok yol dener. Bir gün konağa bir yabancı gelir. Bir anda hayatlarına giren bu yabancı Yaman ve Yusuf’un hayatını nasıl etkileyecek? Kalbini tüm dünyaya kapatan Yusuf’un yüzü yeniden gülecek mi? Hepsi ve daha fazlası Emanet ile Kanal 7 izleyicilerinin karşısına çıkacak.

Büyük yasa gark olan Yaman ve ağabeyinin katilini arayan Nana’nın öyküsü Emanet ile 19 Eylül’den itibaren hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7’de…

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Birisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Üçgen surat sılanın gitmesine sevindim,
    Cevapla
  • Kemal 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor