TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı’nda erken veda şoku! Katılalı daha çok yeni olmuştu ama...

Her bölümü severek seyredilen Gönül Dağı’na yeni katılan Berfin Kıymaz’a dair şaşkına çeviren iddia ileri sürüldü. Berfin Kıymaz’ın ayrılacağı söylentisi sosyal medyanın gündemine oturdu.

TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı’nda erken veda şoku! Katılalı daha çok yeni olmuştu ama...
TRT1'in aile dizisi Gönül Dağı’nda erken veda şoku! Katılalı daha çok yeni olmuştu ama...
GİRİŞ 23.09.2022 09:16 GÜNCELLEME 23.09.2022 09:16
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İzleyenlerin ekran başından bir an dahi ayrılmadan takip ettiği Gönül Dağı’nın yeni oyuncusu Berfin Kıymaz hakkında şaşırtıcı iddia ortaya atıldı.

Gönül Dağı’na katılan Berfin Kıymaz, senaryo gereği mühendislik mesleğini icra eden ve iş dolayısıyla yolu Gedelli köyüne düşen ‘Aylin’ karakterini üstleniyordu. Aylin karakteri de zaman içerisinde Taner’e karşı ilgi duymaya ve yakınlık göstermeye başlamış, yaşanan bu durum seyircilerin bir kısmının hoşuna gitmemişti.

Taner’in, Dilek’in yerine hiç kimseyi koymaması ve başka birine ihtiyaç duymadan yaşam savaşını sürdürmesi yönünde talepte bulunmuşlardı. Bu gelişmelerden sonra Gönül Dağı’nda Taner’i karşı içinde sevgi tohumları filizlenen Aylin karakterinin ilerleyen günlerde projeden çıkarılacağı iddiası ileri sürüldü.

Lakin dilden dile dolaşmaya başlayan bu söylentinin gerçek olup olmadığına yönelik yapımcı kanadından henüz bir açıklama gelmedi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 28
  • ARİF 1 yıl önce Şikayet Et
    Aslında senaryo gereği Taner' e karşı hislerini çok erken dile getirdi. Bence senaryo yanlış. Mühendis hanımı senaryo gereğin çok erken etkilendi Taner den . Bir süre termal su ile ilgili çalışmalarını yaparlarken samimiyet artırılmalı ve ondan sonra bu teklif olmalıydı. Dizi de olsa insanları buna alıştırmalıydılar. Yanlış karar bence.
    Cevapla
  • erol 1 yıl önce Şikayet Et
    biraz hareket gerekiyor baydı dilek zaten iyi bir oyuncu değildi adamım kellerin rıfat
    Cevapla
  • dadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanları üzüntüden başka birşey vermiyor...artık izlemiyorum
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    mevzuyu fazla uzatmadiniz mi? alt tarafi bir dizi. gercek degil. a kisisi b kisisi ne fark eder?
    Cevapla
  • Seraa 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok beğenilen Takdirle tâkip edilen bir dizi... Gülsim Hanım iknâ edilmeliydi... Kışın yoğun şartlarında çekim yapılmasa... Çekim ortamını rahatlatmak için ne kadar masraf yapılsa yine az... Toplumun beğendiği bu dizi için ne gerekiyorsa yapılmalı... Çok şükür devletimizin her imkanı var... Hâlâ bile geç kalınmış değil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız