Halk TV'de bir 'İsmail Küçükkaya' istifası daha!

İsmail Küçükkaya'nın Halk TV'ye transfer olmasıyla başlayan istifa depremine bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde İsmail Küçükkaya'yı isim vermeden eleştiren Hukukçu Salim Şen, istifa ettiğini duyurdu.

Halk TV'de bir 'İsmail Küçükkaya' istifası daha!
Halk TV'de bir 'İsmail Küçükkaya' istifası daha!
GİRİŞ 24.09.2022 06:57 GÜNCELLEME 24.09.2022 07:01
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Yeni yayın dönemi öncesi İsmail Küçükkaya'nın transfer olduğu Halk TV'de istifaların ardı arkası kesilmiyor.

Halk TV'de Açıkça programını sunan Gökmen Karadağ, kısa bir süre önce kanalla yollarını ayırmıştı. Karadağ'ın ayrılığından hemen sonra da genel yayın yönetmeni Suat Toktaş istifa etmişti.

Şimdi de, Gökmen Karadağ'ın sunduğu Açıkça programının daimi konuğu olan Hukukçu Salim Şen, twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Halk TV'den ayrıldığını duyurdu.

Salim Şen paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Bazen ayrılık kaçınılmazdır. İçinizden gelen ses artık gitmeniz gerektiğini söyler ki o vicdanınızın sesidir. Öz saygınızı korumak adına ilkelerinize daha bir sarılırsınız. Tüm izleyenlere, kanal emekçilerine, herkese çok çok teşekkürler. Hoşçakal Halk TV”

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Adana'lı 1 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun lan ismiil,yakında senin sayende halk tv'de kimse kalmayacak,inşallah kapanır.
    Cevapla
  • isimsiz 1 yıl önce Şikayet Et
    Küçük kayalar kuş kadar beyni olmayanların kafasını kırmış kan akmış mı acaba, beter olun inşallah kendinizden kendinize ola mübarek mevlit kandili dünyanın nurla dolduğu bu günler ve geceler yüzü hürmetine insansız vicdansız nursuz yobazlar
    Cevapla
  • Doğrusu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fox TV muhalif medyayı yönetiyor. Google çeviriye yazın : Tilki TV, Kurnaz TV, AldatmakTV Zaten her şey Türkçe çevirisinde var. Söylenecek bir şey kalmıyor.
    Cevapla
  • Faruk 1 yıl önce Şikayet Et
    Yavru salim senidemi şutladılar .. .bre kafasızlar sizi sizin mahalle kaale almıyor çıkıyorsunuz ekranda vır vır ediyorsunuz sonuç hüsran ne kafasız insanlar var ne ya...
    Cevapla
  • galyanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    halkın kanalizasyonu vatan hainleri boynuna tasmasıyla devletin aleyhinde program yapan tasmasızlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!