Alparslan Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı 'Bu kaçma fikrini aklından çıkart' Geri adım atmıyor

Reytinglerdeki başarısını istikrarlı bir şekilde sürdüren Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Alparslan ile Seferiye arasında ipler iyice gerilir. Alparslan’ı güç duruma düşüren Seferiye’nin kılıçtan keskin sözleri ortalığı çalkaladı.

GİRİŞ 03.10.2022 09:20 GÜNCELLEME 03.10.2022 09:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

26 Eylül Pazartesi tarihinde TRT1’de yayına girecek Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde ucunda her ne olursa olsun inadından vazgeçmeyen Seferiye sert bir çıkışa imza attı.

Kararlılığını sürdürmeye ve bildiğini okumaya devam eden Seferiye, Alparslan’ın başını belaya sokar. Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölüm fragmanında Alparslan ile evlenmeye razı gelmeyen ve beraberinde onu hançer saplayarak hayatını riske atan Seferiye’nin sözleri yankı uyandırdı.

Bilindiği gibi Alparslan’a karşısına geçen Seferiye'nin, "Seni asla sevmeyeceğimi, nefret ettiğimi bile bile hala mı evlenmek istersin benimle?’’ şeklinde ifadelere yer vermesi dikkatleri çekmişti. Seferiye’nin sözleri karşısında suskunluğunu bozmamaya devam eden Alparslan’ın sıradaki hamlesinin ne olacağı izleyenlerin kafasında soru işareti bıraktırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • dayı 1 yıl önce Şikayet Et
    gubse özay olurmu
    Cevapla
  • Alparslan Sert 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu hanımefendi Alparslan dizisine olmadı. Akça Hatunu herkes çok arayacak. En azından birazcık yaklaşsaydınız beya....
    Cevapla
  • YusuFB 1 yıl önce Şikayet Et
    sana kız mı yok beya
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'