TRT1 Teşkilat 3.sezonuyla gizem perdesi aralanıyor! Farklı bir dönemin başlangıcı olacak

Yayına girdiği her hafta reytingleri kasıp kavuran Teşkilat dizisi 3.sezonuyla gizem perdesini aralamaya hazırlanıyor. Aksiyonun ardı arkasının kesilmediği ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Teşkilat'ta Zehra'yı zorlu bir sınav bekliyor.

GİRİŞ 03.10.2022 09:37 GÜNCELLEME 03.10.2022 09:38
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Yönetmenlik koltuğunda Burak Arlıel'in oturduğu ve görüntü yönetmenliğini ise Aras Demiray'ın yaptığı Teşkilat 3.sezonunda hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Teşkilat'ta ekip arkadaşlarını kendi eliyle öldürmek mecburiyetinde kalan Zehra güçlüklerin üstesinden gelmeye çalışacak. Teşkilat Senaryo Ekibi tarafından senaryosu kaleme alınan ve 7 Mart 2021'den bu yana ekranlarda varlık gösteren Teşkilat'ın yeni sezonunda kafaları kurcalayan bütün sorular yanıt bulacak. Müziklerini Atakan Ilgazdağ'ın bestelediği ve yapımcılığını ise Burak Sağyaşar ile Timur Savcı'nın üstlendiği Teşkilat, 2 Ekim Pazar tarihinde TRT1 ekranlarında macerasına kaldığı yerden devam edecek. 

Teşkilat Yeni Sezonda Zehra'yı Zorlu Bir Sınav Bekliyor!

Kendi eliyle ekip arkadaşlarını ölüme göndermek zorunda kalan Zehra, bu travmayı kolayca atlatamaz ve görevden istifasını verir. Zehra için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak kabuslar peşini bırakmayacak. Kendisini bu tahammül edilemez girdaptan çıkarmak için çözüm yolu arayan Zehra, gizemli bir kişiyle karşılaşmasının ardından ne yapması gerektiğinin farkına varır. Zehra’nın zorlu sınavında en büyük destekçisi yine Teşkilat olacaktır.

Teşkilat 3.Sezonda Neler Yaşanacak?

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın isimsiz kahramanlarının ülkeleri için canları pahasına düzenledikleri operasyon sonucu ‘Şirket’ yok edilmiştir. Bu olay sonucunda yabancı istihbarat servislerinin ülkemize yönelik onlarca yıl öncesine dayanan terörizm faaliyetleri baş gösterir. Sınırlarımızda büyük güçlerin güdümünde olan bir uydu devlet kurma girişimi başlar.

Egemenliğimize yönelik gerçekleştirilen bu tehditler neticesinde, Teşkilat içinde hem tanıdık hem de yeni yüzlerden oluşan ekibimiz, bu yapıyla mücadele etmek için harekete geçer. Ekibin amacı kurulması planlanan terör devletini engellemek, üst aklın kim olduğunu ve arkasındaki güçleri ortaya çıkarıp dış düşmanları ortadan kaldırmaktır. Tüm bu operasyonların yanında, ekibin içinde değişen dengeler, yeni hayatların olaylara dahil oluşu hepsi için farklı bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • ŞAHAN 1 yıl önce Şikayet Et
    Murat çok iyi olmuş. KIRIMLI daki performansı bekliyorum. Kenan yada muradı bekliyordum biri oldu. hayrlı olsun
    Cevapla
  • ÖzTürk 1 yıl önce Şikayet Et
    hulki ile hakkı dayı kalsaydı.bu diziye kenan imirzalıoğlu giderdi.Muratın oyunculuğu iyi değil.Serdar görüşlerinden dolayı nefret kazandı.Ama afilli aşktada burada da ciddiyetle romantizm arasında iyi geçişleri vardı.Böyle ağır konulu bir dizide bence hakkını verdi.
    Cevapla
  • arkadaş 1 yıl önce Şikayet Et
    henüz yorum yapmak yanlış olur, fos çıkmasa bari..
    Cevapla
  • Battal81 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu murat Yıldırım niye aldınız kadroya inanamıyorum bu sene final yapar Teskilat ben size söyle yim Gürkan Uygunla geçen sezon kaldığı yerden devam edilmeliydi çok büyük bir geçiş hatası olacak.
    Cevapla
  • yaşamak güzel 1 yıl önce Şikayet Et
    murat bu diziye renk katar.
    Cevapla
  • Emre 1 yıl önce Şikayet Et
    rol yapmaktan aciz birinden kurtuldu muhteşem iki kişi eklendi sonunda izlenecek kıvama geldi sanırım birde yurtdışı diye çekilen stüdyo sahneleri biraz daha gerçekçi olursa süper olacak ama bi vadi olabilir mi tartışılır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?