Üç Kız Kardeş 19.bölüm fragmanında büyük kriz patlak verdi! Nihat tetiği çekiyor

Kanal D’nin ilgiyle seyredilen projesi Üç Kız Kardeş yeni bölüm fragmanında Nihat ile Somer arasında ipler kopma noktasına gelir. Somer’le kavgaya tutuşan Nihat’ın tetiği çekmesi tansiyonu yükseltir.

GİRİŞ 28.09.2022 09:20 GÜNCELLEME 28.09.2022 11:45
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D’de Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Üç Kız Kardeş 19.bölüm fragmanında tehlikenin ayak sesleri yükselir. Sinirlerine hakim olamayan Somer’in Nihat’tan hesap sorması gergin bir atmosferin oluşmasına zemin hazırlar. Somer, tavrına kayıtsız kalmak istemeyen Nihat’ın verdiği cevap karşısında adeta deliye döner. Üç Kız Kardeş dizisinde Nihat ile Somer’in yüzleşmesi ve aralarında geçen hararetli tartışma büyük krizin patlak vermesine neden olur.

TRT1 Gönül Dağı 3.sezonu hareketlendirecek transfer! Gözler ikisinin de üstüne çevrildiTRT1 Gönül Dağı 3.sezonu hareketlendirecek transfer! Gözler ikisinin de üstüne çevrildi

Aralarında geçen kavga esnasında kontrolünü tamamen kaybeden Nihat’ın silahını eline alması yürekleri ağza getirir. Üç Kız Kardeş’te Somer’in yaptıklarının acısını çıkarmak isteyen ve intikam ateşiyle yanıp tutuşan Nihat’ın tetiğe basması ortalığı karıştırır.

22 Şubat 2022’den beri Süreç Film imzasıyla yayın serüvenini sürdüren, Sevgi Yılmaz ile Nilüfer Özçelik ikilisinin senaristliğini ve yönetmenliğini ise Eda Teksöz’ün üstlendiği Üç Kız Kardeş 19.bölümüyle 27 Eylül Salı tarihinde Kanal D’de sürpriz gelişmeleriyle seyircisini ağırladı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • tepki 1 yıl önce Şikayet Et
    ne dizi ya kim kime denk gelirse artik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı